Nederlands in het duits

Geplaatst op: 08.09.2019

Omschrijf uw probleem met het document: Feedback verzenden. Als je een woord van het Duits naar het Nederlands wilt vertalen kun je op dezelfde manier zoeken.

DeepL Pro bedrijfsaccount. Alleen afzonderlijke. RTL Z Nederland. Het woordenboek is op dit moment niet beschikbaar. Kan het document niet worden geopend? Bedrijf Over bab. Het maximum aantal van aanslagen is overgeschreden.

Er is momenteel veel verkeer op de gratis nederlands in het duits van DeepL Translator. Door Duitse en Nederlandse woorden in de invoervelden hieronder in te voeren kun je je eigen Nederlandse vertalingen toevoegen aan het woordenboek, nederlands in het duits.

DeepL uit Duitsland zou Google Translate kunnen overtreffen In feite toont de korte WIRED-test aan dat de resultaten van DeepL in geen geval slechter zijn dan die van de beste concurrenten en in veel gevallen zelfs beter zijn dan die van de andere concurrenten.

Kan het document niet worden geopend? Uit een paar tests blijkt inderdaad dat The belko experiment moviemeter Translator betere vertalingen biedt dan Google Translate als het gaat om Nederlands naar Engels en vice versa.

Leven in het buitenland Naar de kapper in Duitsland Naar de kapper gaan in Duitsland. Het heeft 7 korte en lange klinkers 8 zijn typische afgeronde klinkers, zoals en.

Vooral van het Italiaans in het Engels. Abonneer u op DeepL Pro om meer dan  tekens te kunnen vertalen met de online vertaaldienst. Het accent ligt meestal op de eerste lettergreep. Literaire Duitse afkomstig uit Midden-Hoogduits. Le Monde Frankrijk. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie. Nog geen account?

 • Vertalingen voorzien door.
 • Bedrijf Over bab.

RTL Z Nederland, nederlands in het duits. In een eerste test - van het Engels in het Italiaans - bleek het zeer accuraat te zijn en was het bijzonder goed in het begrijpen van de betekenis van de zin in plaats van te ontsporen door een letterlijke vertaling? Toevoegen aan favorieten. Annuleren Toch vertalen. Woordenschat breidt vouwen en afleiding van woorden.

Synoniemen

Het woordenboek zoekt naar alle Nederlands naar Duitse vertalingen en andersom. Vertaling beoordelen Gemiddelde beoordeling : 4, Leven in het buitenland Magazine Stage.

DeepL Pro bedrijfsaccount. Leven in het buitenland Naar de kapper in Duitsland Naar de kapper gaan in Duitsland. Kenmerkend is een vaste woordvolgorde. Heeft aan u deze vertaling geholpen. Grammaticalessen voor wie het naadje van de kous wil nederlands in het duits over een taal.

Ook in de database

Upgrade uw pakket om het aantal documenten dat u kunt vertalen te verhogen. Abonneer u op DeepL Pro om meer dan  tekens te kunnen vertalen met de online vertaaldienst. DeepL Pro bedrijfsaccount. Vertalingen voorzien door. DeepL maakt gebruik van cookies.

Klik op de onderstaande letters om nederlands in het duits het woordenboek te bladeren en de volledige lijst met woorden in het Nederlands-Duitse woordenboek te bekijken die beginnen met de door jou gekozen letter. Waarom meedoen.

Er is momenteel veel verkeer op de gratis versie van DeepL Translator. Naar het inlogscherm. Schrijf of plak de tekst in het bovenste vakje en klik op "vertalen". DeepL Pro - nu verkrijgbaar in Zwitserland? Abonneer u op DeepL Pro om meer dan  tekens te kunnen vertalen met de online vertaaldienst.

Alfabetisch zoeken in het woordenboek Nederlands-Duits Zoek voor elke Nederlands-Duitse vertaling direct in het online Nederlands woordenboek. Annuleren Toch vertalen. Onthoud mijn gegevens, nederlands in het duits.

Ontdek ons synoniemenwoordenboek op basis van KI

Al zijn de vertalingen uit het Engels met Google en Microsoft al best goed, krijgt DeepL het voor elkaar ze te overtreffen. Inloggen op DeepL Pro bedrijfsaccount DeepL uit Duitsland zou Google Translate kunnen overtreffen In feite toont de korte WIRED-test aan dat de resultaten van DeepL in geen geval slechter zijn dan die van de beste concurrenten en in veel gevallen zelfs beter zijn dan die van de andere concurrenten.

Bedrijf Over bab. Typ, plak tekst of sleep document hier. Annuleren Toch vertalen. Kies de talen waarmee de vertaler dient te werken!

Andere artikelen:

 1. Lema - 11.09.2019 05:30

  Als u een langere tekst wil vertalen, knip hem in een aantal delen.

  Enza - 12.09.2019 09:14

  De volgende vertalers staan ook tot uw beschikking.

  Priscillia - 11.09.2019 13:30

  Nederlands Duits Nederlands - Duits. Leven in het buitenland Magazine Stage.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *