Musea open op maandag

Geplaatst op: 06.09.2019

De Brussels Card , een wondersleutel waarmee je de Belgische hoofdstad en haar musea naar hartenlust verkennen kan. Sparen 1.

Uiteraard zijn de street art schilderijen iedere dag gratis te bezichtigen. De Kijk-Kubus is een kubuswoning in het Blaakse Bos die voor het publiek toegankelijk is.

House of Bols. Musea in Rotterdam die alleen in bepaalde periodes op maandag open zijn Hoewel de meeste musea niet op maandag geopend zijn, zijn sommige musea in Rotterdam wel op maandag geopend tijdens de vakantieperiodes. Dit zijn de vijf beste wasmachines van het moment.

Je kunt je auto parkeren onder de Markthal of in musea open op maandag goedkopere parkeergarage op de Kipstraat of Oudehaven. House of Bols? Er zijn ook heel wat musea die zo goed als altijd geopend zijn, bij LeaseKeuze. Is dit lasersysteem het ultieme wondermiddel tegen muggen. Belgisch voetbal. Zin om zelf de handen uit de mouwen te steken of op zoek naar een tikkeltje meer achtergrond in de vorm van een lezing bijvoorbeeld.

Museum Van Loon. Bijzondere Collecties UVA. Of gewoon jezelf! Portugese Synagoge. Harry Mulisch Huis.

 • Hoewel de meeste musea niet op maandag geopend zijn, zijn sommige musea in Rotterdam wel op maandag geopend tijdens de vakantieperiodes.
 • De Tijdtrap 4.

Bevat video tv. Is dit lasersysteem het ultieme wondermiddel tegen muggen. Een groot gedeelte van de collectie staat opgesteld op de kade en is zeven dagen per week vrij toegankelijk. Rijksmuseum Amsterdam. Jordaanmuseum - Het Gangenproject.

Weet jij het antwoord?

Soldaat haalt puppy uit het puin maar in feite redden ze elkaar. Moco Museum. Van Gogh Museum.

Ambassade van de Vrije Geest. Romelu Lukaku 5. Musea met variabele of onbekende openingstijden. Ontroostbare weduwe krijgt op dag overlijden echtgenoot recht op zijn zaadcellen. Grotere groepen reserveren altijd best!

In onderstaande musea wordt dat regelmatig georganiseerd. Ambassade van de Vrije Geest. Dankzij deze aanpassing krijgen weekendtoeristen die tot en met maandag in onze stad verblijven ook op die dag nog de kans om een museum te bezoeken.

Zin om zelf de handen uit de mouwen te steken of op zoek naar een tikkeltje meer achtergrond in de vorm van een lezing bijvoorbeeld. Rotterdam heeft in een razend tempo de street art beweging omarmd. Twintiger maakt jarige meisjes wijs dat ze in virtuele wereld leven om hen te verkrachten. Twintiger maakt jarige meisjes wijs dat ze in virtuele wereldmusea open op maandag.

Morgen weer open vanaf Alle categorien Check hierover zeker de pagina van het museum zelf via onze museumrubriek en contacteer het museum in kwestie!

Welke musea zijn open op maandag?

Deze musea houden de deuren wat langer open, speciaal voor jou! De Brussels Card , een wondersleutel waarmee je de Belgische hoofdstad en haar musea naar hartenlust verkennen kan. Outsider Art Galerie.

Stadsmuur Station Blaak Wanneer je aan de zuidzijde van het station uitstapt, loop je ook nog eens langs de restanten van de Blauwe Toren! Taylor Swift lanceert samen met Stella McCartney een capsulecollectie. Sommige musea zijn enkel open op reservatie, musea open op maandag.

Andere artikelen:

 1. Marye - 10.09.2019 16:58

  U vindt het op Museumgids Nederland, de grootste museumgids van Nederland! Om te weten welk museum wanneer kortingen aanbiedt, raadpleeg je best de museumrubriek of rechtstreeks de website van het museum zelf.

  Sharony - 15.09.2019 20:57

  In de shops van volgende musea kan je alvast een replica op de kop tikken, als cadeau voor je levensgezel. Verjaardagsfeestjes in de musea blijven wel nog altijd mogelijk op woensdagmiddag, die kunnen ook plaatsvinden als het museum gesloten is.

  Habiba - 12.09.2019 05:46

  Outsider Art Galerie. Soldaat haalt puppy uit het puin maar in feite redden ze elkaar.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *