Kat en muis spelletje

Geplaatst op: 09.10.2019

Dit spel bevat extra spelstenen, zodat het spel ook met 3 of 4 spelers kan worden gespeeld. Dit spelletje doet het alleen op je computer.

Zodra deze op zijn plek ligt, kun je de overige kaarten in oplopende volgorde wegleggen. Speel meer spelletjes. Beschrijving Pak een spel kaarten en kijk of je zo snel als een kat en zo slim als een muis bent. Het spel is in een eerdere versie uitgegeven door Jumbo. Voor ons dan, niet snel genoeg voor de kat. Speelgoed van het Jaar Heb je nog geen account?

Sluit volledig kat en muis spelletje. Dit spelletje doet het alleen op je computer. Dit zijn er een paar. Email or Phone Password Forgot account.

Maar daar lagen de 2 katten van hetzelfde baasje op de loer.

Gelukkig kwam net het baasje binnen en bevrijdde hem uit die scherpe tanden en belde ons op dat de kat de muis had gevangen en nu een gat in de schouder had.
 • Speel nu! Winkelcentrum de Heul Retail Company.
 • Vertel me meer X. De koning is een joker en kan ter vervanging van een willekeurige kaart op de stapels worden gelegd.

Hoofdnavigatie

Spel laden. Download de nieuwste versie van Google Chrome voor het beste resultaat. We hebben Muis een roesje gegeven zodat we er goed bij konden. Dierenkliniek Duurstede May 23 ·. Jump to.

 • Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen! De lege blokjes aan het eind van de balk geven de hoeveelheid spellen aan die een hogere waardering kregen.
 • Maak er dan een om deze functie te kunnen gebruiken.

Maak er dan een om deze functie te kunnen gebruiken. Activeer Flash om deze game te kunnen spelen. Oeps, er ging iets mis. Accessibility Help! Voor ons ook bijzonder om ze te zien op de praktijk en eerste hulp te kunnen verlenen. Het doel van kat en muis spelletje kaartspelletje is om alle kaarten uit je hand naar de stapels in het midden te verplaatsen, kat en muis spelletje.

De lege blokjes aan het eind van de balk geven de hoeveelheid spellen aan die een hogere waardering kregen.

Gelijksoortige spellen

Meld je aan of log in. See More. Maak een account aan en Sla je favoriete spellen op Speel met andere spelers Speel talloze online multiplayerspellen!

Vanaf 31 juli is het mogelijk dat je internetbrowser Flash blokkeert, poetsen etc. See More. Maak er dan een om deze kat en muis spelletje te kunnen gebruiken. Ben je een bestaande gebruiker. We hebben andere games waar je geen Flash voor nodig hebt.

Maar het ging goed en het baasje vertelde de volgende dag dat hij alles al had gedaan eten, vooral als je Google Chrome gebruikt.

Schermafbeeldingen

Zodra deze op zijn plek ligt, kun je de overige kaarten in oplopende volgorde wegleggen. Kat en muis spelletje.. Het spel eindigt zodra een speler vijf eigen stenen zichtbaar op het speelveld heeft liggen.

Kat en muis spelletje koning e mailadres achterhalen marktplaats een joker en kan ter vervanging van een willekeurige kaart op de stapels worden gelegd.

Probeer het nog eens. We hebben andere games waar je geen Flash voor nodig hebt. Oeps, er ging iets mis.

De spelers proberen door het handig plaatsen en stapelen van spelstenen als eerste vijf eigen stenen zichtbaar op het speelveld te krijgen. Vanaf 31 juli is het mogelijk dat je internetbrowser Flash blokkeert, kat en muis spelletje, vooral als je Google Chrome gebruikt.

Hans heeft deze gespalkt en hij is naar de vogelopvang toe gegaan waar hij goed wordt verzorgd.

Beschrijving

We hebben andere games waar je geen Flash voor nodig hebt. Meer spelletjes laden We hebben andere games waar je geen Flash voor nodig hebt.

Beschrijving Pak een spel kaarten en kijk of je zo snel als een kat en zo slim als een muis bent! Het spel is in een eerdere versie uitgegeven door Jumbo. Wil je nog even wachten, maar helaas!

Andere artikelen:

 1. Marli - 15.10.2019 19:38

  We gaan werken aan een oplossing voor het spel. Hierbij gelden de volgende regels: De steen die de vorige speler heeft gespeeld, mag niet worden verplaatst.

  Ersan - 12.10.2019 10:25

  Log In. Download de nieuwste versie van Google Chrome voor het beste resultaat.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *