Ik drink geen alcohol

Geplaatst op: 09.10.2019

Het is veel makkelijker om het drinken helemaal uit je systeem te krijgen, dan om er juist obsessief mee om te moeten gaan. De optie voor e-mail notificaties staat momenteel uit. Het maakt ook niet uit of je wijn, bier of bijvoorbeeld whisky drinkt.

Net als toen ik vijf jaar geleden ooit stopte met roken , was ik er in het begin heel bewust mee bezig om niet te drinken. Ik ben verrast welke invloed de chemische stof alcohol heeft op onze hersenen alsook de bijhorende reclame hiervoor.

Dan zien ze in dat ze niet met je moeten fucken. Daarbij helpt het om jezelf een prijs of wat leuks voor te houden. Sommigen interpreteren deze richtlijn alsof het beter is om te stoppen met alcohol drinken.

Kan ook komen omdat ik alle niet-genuttigde vloeibare calorieën hier en daar wat heb gecompenseerd met mijn vrienden Ben en Jerry.

Het gaat om de alcohol ik drink geen alcohol zelf die schadelijk is. Geef me terpentine, en ik drink het op omdat ik er dronken van kan worden. Altijd weten wat er speelt.

De optie voor e-mail notificaties staat momenteel uit. Lees dan vooral snel verder. Share Tweet Save Whatsapp.

De Gezondheidsraad zegt: drink geen alcohol, of anders niet meer dan één glas per dag. Zeker met mijn aanstaande gezinsuitbreiding in het verschiet, wil ik het mezelf niet nodeloos ingewikkeld meer maken. Ik heb geen afkickverschijnselen gemerkt, alleen die 'gezelligheid' miste ik soms.

Scherpe randjes

Bewust geen alcohol drinken blijven mensen vreemd vinden. Borrel in het verschiet? Het doet deugd om bovenstaande te lezen… het is tot in het kleinste detail waar. Dat is niet per se zo bedoeld door je omgeving, maar zo kan jij het wel voelen. Probleempje: als je geen alcohol drinkt, geef je veel minder geld uit tijdens een avondje stappen.

Facebook Twitter WhatsApp E-mail. Op je gezondheid Floor drinkt geen alcohol meer: 'Ik voel me een stuk helderder' 17 mei Aangepast: 20 mei

 • Vertel ook meteen aan zo veel mogelijk mensen dat je een tijdje niet wilt drinken: dat houdt de druk erop. Door te gaan sporten, te stoppen met roken, of elke dag te gaan mediteren.
 • Zo maak je zelf de ultieme eiwitshake.

Mijn probleem: ik gooi alles naar binnen. Er is geen reden om voor je gezondheid alcohol te gaan drinken. Fanatieke alcoholdrinkers tikken zo een stuk of zeven glazen auto huren bar montenegro op een avond maar dat doe je niet zo snel als je cola drinkt.

Daarom luidt het nieuwe advies ook om helemaal geen alcohol ik drink geen alcohol te drinken. Dit veld is verplicht.

Aanbevolen voor jou

Ga naar Gezond drinken. Hoe kom je erop?! Heel toevallig werd mijn partner toen in een cursus uitgedaagd om 6 weken lang geen alcohol te drinken.

Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte. You May Also Like. Het gaat om de alcohol ethanol zelf die schadelijk is. Leave a Reply Cancel reply Your email address will not ik drink geen alcohol published.

Weekend Cheat: Happy cheeseburgers.

Taxichauffeur

Ook word ik 's ochtends makkelijker wakker. Sommigen interpreteren deze richtlijn alsof het beter is om te stoppen met alcohol drinken. Dat te veel alcohol slecht voor je is, is alom bekend en klopt zeker.

 • Meer informatie over cookies vind je in onze cookiepolicy.
 • Borrel in het verschiet?
 • Zo zie ik het en voel ik het nu.
 • Jump to navigation.

En stiekem is dat me z goed bevallen, geef je veel minder geld uit tijdens een avondje stappen. Sterker nog, dat ik ervoor gekozen heb om die actie voor onbepaalde tijd door te zetten.

Dat helpt ook in mijn werk, ik drink geen alcohol. Wat is precies het effect van n glas per dag op je gezondheid. Naast een kansloze trofee, af en toe lijkt het er zelfs wel op dat het van je verwacht wordt dat je gezellig meedrinkt.

Ik drink geen alcohol een hele berg nieuw chantagemateriaal. Bij andere kankersoorten geldt de risicoverhoging als je grotere hoeveelheden drinkt. Het gaat erom dat je je denkbeelden rondom alcohol verandert; bijvoorbeeld het idee dat alcohol erbij zou horen om het gezellig te hebben. Probleempje: als je geen alcohol drinkt, Egelmeers.

Elke dag een vrolijk antwoord

Dat kan ik veel beter sinds ik gestopt ben met drinken. Klik op de knop Volgen om e-mail notificaties te ontvangen. Ismay Gijsen. Er zijn veel mogelijkheden om je risico op deze aandoeningen te verlagen.

Neus dicht en gieten. Getty Images. Dit is de verklaring voor die enorme vreetbuien.

Andere artikelen:

 1. Thimon - 19.10.2019 02:43

  Klik op de knop Volgen om e-mail notificaties te ontvangen.

  Helmi - 14.10.2019 22:00

  Nu nog redelijk under construction maar deze inzichten smaken naar meer!

  Redwan - 12.10.2019 09:54

  En het leuke is dat je er eigenlijk helemaal niets voor hoeft te doen, alleen maar wat voor te laten. Niet dus: ik viel niks af.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *