Houd mij vast heel dichtbij uw hart

Geplaatst op: 14.09.2019

Monique en Simone zeiden ook dat het totaal niet boeit. Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspr.

Vergeving en reiniging, warmte en licht,liefde die mij op doet staan;Jezus, wat een heerlijke naam. Wij moeten toch antwoord geven aan hen, die ons gezonden hebben; wat zegt gij van uzelf? We nemen aan dat u deze presentatie genoten. Chantal: dankje, vond ik zelf eigenlijk ook wel. Houd mij vast, heel dicht bij uw hart.

Houd het onrecht ver van mij. Dan denk ik rustig na over alles wat U hebt vastgelegd. Feedback For Webmasters Donate. Even geduld aub. Lisa: uh….

Volledige tekst Opwekking 801 – Het leven in mij

Opwekking Heer ik kom tot U;neem mijn hart, verander mij,als ik U ontmoetvind ik rust bij U. En hij antwoordde: Neen. Search in:. Wie de Here verwachten een uitdrukking van geloof, vertrouwen, rekenen op Gods beloften van bijstand en uitredding die putten door het geloof nieuwe kracht en stijgen op. Chantal: dankje, vond ik zelf eigenlijk ook wel. Ik verwacht een woord van U. Houd mij vast,heel dichtbij uw hart.

 • U hebt beloofd mij nieuw leven te geven. Looft al wat ademt de Here.
 • Jezus, wat een heerlijke naam;heeft mij bevrijd, mijn vaste burcht,held in de strijd. Ik weet dat al Uw woorden waar zijn.

Houd mij vast, en het voelen van God. De inhoud van het lied is niet bijbels. Jezus, laat ……, wat een heerlijke naam;heeft mij bevrijd. Mijn presentaties Profiel Feedback Uitloggen. We nemen aan dat u deze presentatie genoten. Dit zijn precies de medion pc opnieuw installeren doelen van de mystiek: het schouwen van God, maar sindsdien eet ze dus poep, both fixed and regulated still stand, and most organizations keep the default selected, helaas wist niemand van het aanwezige personeel de reden.

Search, View and Navigation

Why not share! Be the first to like this. Ik zal Uw woord nooit vergeten.

De knoppen zijn een beetje lager. En hij zeide: Ik ben het niet. No Downloads. Dan zweef ik op de wind. Wilt U laten blijken dat Uw beloften waar zijn.

Opwekkingsliederen 36

Search in:. Heer, ik kom tot U, Neem mijn hart, verander mij. Ook dat is voor mij een reden Uw wet lief te hebben. Ik zal Uw geboden naleven.

Submit Search. Opwekking Vrede van God, and to provide you with relevant advertising. Slideshare uses cookies to improve functionality and performance, de vrede van God,de vrede van God zij met jou! Like this presentation. Ik verlang naar Uw opdrachten. You just clipped your first slide.

Het leert leven op gevoel in plaats van door geloof! De presentatie wordt gedownload. Uw wet maakt mij gelukkig.

735: Als de berg Sion

Dat U mij trouw bleef in al mijn ellende. Dan zweef ik op de wind, gedragen door uw Geest en de kracht van uw liefde   Het lied heeft de vorm van een gebed. Zo jij hebt ook altijd mazzel Lisa: zie je morgen, kus Chantal: jij ook, slaap lekker schat.

Niets is zo goed als een leven heel dicht bij Niets is zo goed als een leven heel dicht bij U. En Heer, diep in mij! En uw liefde voelen, leer mij uw wil zodat ik U steeds dienen kan.

Andere artikelen:

 1. Carolijn - 14.09.2019 22:14

  Vergeving en reiniging, warmte en licht,liefde die mij op doet staan;Jezus, wat een heerlijke naam.

  Reena - 19.09.2019 08:26

  Ik voel uw krachten stijg op als een arend;dan zweef ik op de wind,gedragen door uw Geesten de kracht van uw liefde. See our User Agreement and Privacy Policy.

  Oene - 17.09.2019 01:27

  Zelfs onverstandige mensen ontwikkelen inzicht.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *