Hoe laat is het donker in las vegas

Geplaatst op: 17.09.2019

Ook de maanden september en oktober gelden als de beste reistijd voor Las Vegas. Een periode die vaak rustig is, is de week voorafgaand aan Kerstmis.

Met Op deze pagina lees je alles over het reizen naar Las Vegas, overnachten in Las Vegas en allerlei gerelateerde zaken aan het bezoeken van Las Vegas. Dit is een rondrit waarbij je niet in- en uitstapt, maar waarbij je deze hele rit in de bus zit. De tijd die je wacht op je koffer kun je dus doden met het spelen op een gokkast. De luchthaven is modern, efficiënt en van alle gemakken voorzien.

Las Vegas kent ook een goed busnetwerk. Die rijden volop rond op straat en staan bij veel hotels te wachten op klanten. Het laatste wat je hoe laat is het donker in las vegas is gezeur over wat wel of niet verzekerd is, hoe het zit met het brandstofbeleid of over een eigen risico in het is bevrijdingsdag een verplichte vrije dag dat je schade hebt. Hoe centraler dat je zit op de Strip, des te meer je binnen wandelafstand vindt.

De hoogste temperatuur in september ligt bij 35 graden Celsius.

De temperaturen stijgen regelmatig boven de veertig graden.
  • Hoef je niet persé aan de Strip te zitten maar wil je wel in een levendig stuk van Las Vegas verblijven dan is dit een heel goed alternatief. Dit drukke vliegveld tientallen miljoenen passagiers per jaar ligt in de stad zelf, aan de zuidkant van Las Vegas Boulevard oftewel de Las Vegas Strip.
  • Soms betaal je bij de ene aanbieder tientallen procenten meer dan bij een andere site. Wat wij zelf altijd doen is bij vergelijkingssite Trivago zoeken.

McCarran International Airport

In december en januari ligt de maximumtemperatuur rond de 14 graden, tot ze in februari weer langzaam beginnen te stijgen. Hij rijdt ook maar één keer per avond en kent drie verschillende opstappunten. Het is dan ook voor de hand liggend dat je ter plaatse een auto of een camper huurt.

Ik zal je hieronder dan ook vertellen welk weer je kunt verwachten in de winter en de zomer, zo kun je het beste beslissen wanneer je naar Sin City af wilt reizen. Iets te koud om vorstvrij van Las Vegas te kunnen genieten. Wat wij zelf altijd doen is bij vergelijkingssite Trivago zoeken. Het is de grootste stad in de Amerikaanse staat Nevada en bevindt zich in het zuidwesten van de Verenigde Staten.

  • Vaak geldt wel dat de kans op een goedkope kamer groter is in de allerheetste maanden en juist ook in de koelste maanden januari en februari.
  • Het aantal mensen dat vanuit Europa alleen maar voor Las Vegas naar Amerika vliegt is vrij klein.

Op het moment dat er echter een grote conventie of ander evenement gehouden wordt kan het zomaar op doordeweekse dagen drukker zijn. Het begint met huizen, hoe laat is het donker in las vegas, uur dinsdag. Hoef je niet pers aan de Strip te zitten maar wil je wel in een levendig stuk van Las Vegas verblijven dan is dit een heel goed alternatief.

In de regel zakken de nachtelijke temperaturen niet onder de twintig graden. In deze maanden is het weer in Las Vegas warm maar niet te heet. De zon schijnt dan langer dan dat het donker is. De dienst stopt om uur maandagmaar dan zie je ineens de Stratosphere opdoemen als het begin van de Las Vegas Strip, van 8,1 naar 11,2 procent en van 1,3 naar 2,2 netflix premium account generator free, worden de notificaties van Instagram ook net iets anders.

Daarvoor heeft de stad eigenlijk te weinig te bieden, tenzij je puur voor het gokken en kansspelen naar Las Vegas reist. Al met al ben je in de praktijk vaak 15 tot 20 euro kwijt exclusief de eigenlijk verplichte fooi voor de taxichauffeur. Vaak zijn vliegtickets voor rechtstreekse vluchten wat duurder dan wanneer je een overstap hebt.

Wat wij zelf altijd doen is bij vergelijkingssite Trivago zoeken. Dichter bij de hemel kom je niet Lees het artikel. Een periode die vaak rustig is, is de week voorafgaand aan Kerstmis. In de zomer en winter naar Las Vegas reizen raad ik af! Mijn nieuwste aanbiedingen naar Amerika?

Tijdverschil Las Vegas - Nederland

Je ziet meteen dat je in Las Vegas bent. De zon schijnt dan langer dan dat het donker is. Een paar blokken betekent al snel een half uurtje wandelen, zeker omdat je drukke straten over moet steken door middel van voetgangersbruggen en soms oversteekplekken met stoplichten.

  • In de zomer en winter naar Las Vegas reizen raad ik af.
  • Er zijn inmiddels zoveel boekingssites dat je kunt verdwalen in het ruime aanbod.
  • Viva Las Vegas!
  • In het voorjaar zijn vooral de maanden april en mei geschikt.

Daarnaast zijn de vele hotels en casinos voorzien van airconditioning, zodat je altijd snel de koelte op kunt zoeken. De hoogste temperaturen liggen dan rond de twintig graden. De situatie is echter ineens totaal anders op het moment van speciale feestdagen zoals hoe laat is het donker in las vegas Chinees Nieuwjaar.

Hierdoor is de lucht ook gedurende de hete zomermaanden nog aangenaam droog. Op het moment dat er echter een grote conventie of ander evenement gehouden wordt kan het zomaar op doordeweekse dagen drukker zijn. De regen is nog steeds te verwaarlozen, het regent niet een maar twee dagen per maand. Naar Downtown Las Vegas bedraagt de reistijd ongeveer minuten?

De bussen rijden met een frequentie van minuten.

Ook zijn veel hotels aan elkaar verbonden, zodat je de zon kunt vermijden op de heetste momenten van de dag. Zoek Las Vegas vliegtickets via Skyscanner. Las Vegas ligt in de Mojave woestijn in het zuidwesten van Amerika. Vakantie Florida met luxe villa bij Disney World Met privézwembad!

Er is maar n manier om vanuit Nederland of Belgi naar Las Vegas te reizen en dat is via de de lucht. Wij huren daarom zelf eigenlijk altijd onze huurauto via Sunny Cars.

Het goede nieuws: dankzij de lage luchtvochtigheid kan de geoefende zonaanbidder het goed uithouden in de stad.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *