Gratis winkel over te nemen

Geplaatst op: 13.08.2019

Overname van het handelsfonds van een slagerij in de Denderstreek, opgericht in en nog steeds een groeiende zaak omzet steeg de laatste 4 jaar met ca. Wij genieten van een goede reputatie met stabiele omzetcijfers.

Wilt je weten of je écht klaar bent voor de start? Gelegen op een toptopligging in winkelwandelstraat in Antwerpen. Wat is een goede naam? Frituur- Regio Wilrijk Edegem. De overname betreft: ofwel het volledige handelsfonds met alles wat momenteel aanwezig is in de zaak zodat deze zonder onderbreking kan verder gezet worden exclusief de voorraad.

Aan doorgaande weg gelegen naast het centrum Verwen jij graag jouw toekomstige klanten elk seizoen met kwaliteitsvolle producten. Wij bieden ter overname Op aanvraag Seppe Verhoeven Vandaag Retie.

Restaurant familial remettre dilbeek mtre de anderlechten gratis winkel over te nemen croissance. Verkoop diverse A-merken. Tel : ou via 2ememain message priver.

Je gegevens worden opgenomen in onze database voor het versturen van de geselecteerde communicatie. Wegens vertrek naar het buitenland, verkopen wij onze zaak: een bloemenshop en seizoensfruit, gelegen op een toplocatie in hartje Antwerpen. Meubilair en terras recent vernieuwd

Goed uitgerust met een uitgebreid arsenaal van moderne machines, ovens, koelingen, enz. Je zet een geheimhoudingsverklaring in of hebt die misschien al om tot een prijs te kunnen komen en kunt eventueel nog onderhandelen over de aanvullende voorwaarden. Uitbreiding mogelijk door aanpalend pand. Afhankelijk van ontwikkelingen in de branche en het type onderneming - een kleinschalige delicatessenwinkel is iets anders dan een middelgrote organisatie met vijftig werknemers - moet je onderzoek doen naar bijvoorbeeld de omzet, winstgevendheid en vooruitzichten van het bedrijf, de reputatie bij de doelgroep en de concurrentie, de juridische structuur en het productieproces.

Dat kan met de wekelijkse nieuwsbrief van IkGaStarten. Goedgelegen bloemenwinkel met veel vast clienteel. Gisteren

  • Gebruik een nieuwere versie of een andere browser.
  • Over te nemen: unieke Carnaval-en feestwinkel in dé carnavalstad in Oost-Vlaanderen REF De winkel bestaat reeds meer dan 45 jaar en is heel goed gekend in België.

Ik verkoop dit omdat het moeilijk te combineren is met mijn andere zaak. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Zoekalert instellen. Altijd al willen weten hoe de Rabobank een financieringsaanvraag beoordeelt. Een internetbedrijf is erg afhankelijk van de strategie van haar eigenaar.

Gratis Elodie Delaet Vandaag Marcinelle.

Modern handelsgelijkvloers in stijlvolle, elegante nieuwbouwresidentie - gelegen in volle stadscentrum nabij Kapellestra Vrij van drankafname. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser.

Wekelijks ondernemerstips ontvangen. Bvba Bvba horeca met een goede balans met lopende lening van firma wagens. Daarom hebben Import van exclusieve wagens. Online handelszaak verkoop ontbijt aan huis.

Webwinkelier worden door een webwinkel te kopen

Regio: Antwerpen. Ondernemingsplan maken? Wekelijks ondernemerstips ontvangen? Veel vaste klanten en grote omzet Indien interesse afname mogelijk van eigen groothandel. Regionaal uitstekend gekende za….

Verfijn zoekopdracht Overnameweb Alert. Vous avez besoin d'une adresse gratis winkel over te nemen sige social pour votre entreprise. Merken en rubrieken in 'Beauty en wellness'     Huis en tuin topqueries. Gratis Elodie Delaet Vandaag Marcinelle. Fietsendetailhandel REF Fietsendetailhandel gelegen in centrum aan scholen over te nemen!

Recente Leonidaswinkel inrichting over te nemen, fashion en gifts. Webshop Interior-Lifestyle-Fashion REF Het beeld is een sfeerbeeld webshop Webshop met focus op interieur artikelen, gelegen op de ringbaan.

Nieuwpoort : De leukste speelgoedwinkel van “de winkelstad aan zee“

De brasserie is gelegen in een groene omgeving, in de polders van het Waasland, goed bereikbaar, ruime parking en woonge Restaurant familial à remettre à dilbeek à mètre de anderlecht , en pleine croissance. Frituur overname te Sint-Niklaas, weg wegens gezondheidproblemen.

Prachtige en zeer goede hoekligging aan drukke Ringbaan te Gent - mooie en goede buurt Ben jij de persoon of personen die wij zoeken. Zeer centrale ligging aan mar ! Wat is een goede naam.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *