Geheim van slanke mensen bol.com

Geplaatst op: 31.08.2019

Het maakt je bewust van de manier waarop je met eten bezig bent en bezig kunt zijn. Het geheim van slanke mensen, bestaat dat? Het exemplaar wat we eerst bij de bibliotheek hadden geleend was gebonden en dus aangenomen dat dat de normale uitgave was.

Collage gemaakt. Het Geheim van Slanke Mensen is de confrontatie aangaan met je eetgedrag wat zorgt voor de bewustwording en tevens je valkuilen bloot leg. Wat oo keen eye-opener was, was de verwijzing naar de eetmeter. Zelf ben ik in behandeling voor een eetstoornis en toch kan ik oprecht zeggen, dat niets mij ooit zo goed heeft geholpen dan dit boek in samenwerking met de online groep op Facebook. Geheimen zijn interessant om te ontrafelen. Makkelijk om te lezen.

Wat een verademing deze manier van slank blijven; ik eet alleen nog maar wat ik lekker vind. Tussen mei en begin november ben ik zonder moeite 10 kilo afgevallen. Dit boek is een prima aanvulling op het eerste geheim van slanke mensen bol.com van Mieke Kosters: Het geheim van slanke mensen.

Het laat je bewust kijken naar jezelf. Kies je bindwijze. Monique Ammerlaan Doe effe gezond 20.

Een korte recensie: Zo makkelijk en vlot als het boek leest, zo helder en eenvoudig wordt ook de boodschap om blijvend gewicht kwijt te raken uit de doeken gedaan: Neem zelf de regie en verantwoordelijkheid voor je voedsel in handen en je wilt niet meer te veel eten. Het deed me denken aan het boek "10 gouden tips voor een goed gewicht" van Frederike de Jong uit Lees hier hoe slanke mensen het
  • Boekreview: Het geheim van slanke mensen - Mommyonline. Astrid13 12 mei
  • In 6 stappen neemt Mieke je mee richting voor altijd slank kiezen.

Samenvatting

Over het algemeen weet je alles al wel wat er beschreven staat. Voor mij werkt het. Niks speciaal dieet, of allerlei dingen in huis halen die je normaal nooit aanschaft en die je misschien uiteindelijk ook weer weggooit omdat het toch niet het gewenste effect oplevert. Niets moeten of mogen, wel leren op een andere manier te denken en te leven: dat is wat de methode van Mieke Koster in dit boek je leert!

En had ik al gezegd simpel?? Dymphina Jooren Eet puur geluk 39,

Ik eet bewuster n geniet bewuster. Dat is helemaal niet nodig. Het fijne is dat je je niet alles hoeft te ontzeggen waardoor je toch weer gaat compenseren geheim van slanke mensen bol.com vreetbuien zolang als je je maar realiseert dat een dagje meer gevolgd wordt door gewoon te eten.

Leuk en leerzaam om te lezen, geeft een heel andere kijk op diten en afvallen. Ik snap eindelijk hoe het werkt?

Lees de eerste pagina's

LxZorgdrager 23 oktober Ik raad dit product aan. Maar ik zeg nog steeds ja tegen gebak zeg ik altijd ja tegen maar dan zeg ik weer nee tegen nootjes chips of andere dingen op een verjaardag. Voor besteld, morgen in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het boek is gemakkelijk geschreven en voor iedereen aantrekkelijk om te lezen.

Ik krijg er echt zin in; mijn knop is om. En dus kan ik gewoon mijn wijntjes blijven drinken en val ik door slank te kiezen toch af. Daarnaast ga je aan de slag met de achterliggende redenen van je eetgedrag, met het doorbreken van je dikke gewoontes. Het boekt geeft op een leuke manier de informatie weer. Ik ben een prinses en erkenningsjunk ten voeten uit, geheim van slanke mensen bol.com.

Koning willem college den bosch advies de eetmeter in te vullen en je BMR te bepalen hebben ook geholpen eea concreter te maken.

Boeken van Mieke Kosters

Ik raad het iedereen aan!! Dit sluit goed op elkaar aan en is makkelijk vol te houden. Eindelijk is er een manier om op verantwoorde wijze en door lekker te eten toch af te vallen. Ik ben meer dan 10 kg afgevallen. De gratis facebookworkshop die bij het boek hoort was een goede manier om de principes stap voor stap in de praktijk te brengen.

  • Leuk boek om te lezen voor de mentale ondersteuning bij het lijnen.
  • Nee te zeggen en niet meer te denken
  • En voor mij werkt 't perfect!
  • Want als je altijd doet, wat je altijd hebt gedaan.

Een hele verandering. Maar afvallen en op gewicht blijven lukte pas echt toen ze haar slanke vriendinnen ging observeren: hoe konden zij wel bitterballen eten en toch in geheim van slanke mensen bol.com 38 passen.

Zelf de regie pakken en kiezen voor je ideaal, daar gaat het om. Maar elk dag chocolade. Echt een aanrader voor een ieder die de oplossing zoekt om slank te worden en te blijven. Ik heb het binnen 1 dag uitgelezen. Je eet alleen nog maar eten wat je het allerlekkerst vindt.

Mieke Kosters

Ik zeg doen! Het boek beschrijft eigenlijk vooral dingen die je zelf eigenlijk wel weet, maar waar je in de drukte van alledag toch weer heel snel aan voorbij gaat. Alles van Mieke Kosters.

Het geheim van slanke mensen, niet alleen informatief maar ook zeker grappig. Ontzettend leuk boek om te lezen, bestaat dat.

Goed boek, dus ik ga maar door naar de volgende.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *