Fly drive griekenland thessaloniki

Geplaatst op: 21.07.2019

Fly-drive Klassiek Griekenland. Landtong 1: Kassandra Kassandra is de eerste en drukste landtong van Chalkidiki.

Maar wist je ook dat je deze stad perfect kunt combineren met een strandverblijf aan de Atheense Riviera? Naar mijn aanvragen Toevoegen. Het Noorden van Griekenland heeft ook prachtige natuur. Top 10 landen. Zuid-Griekenland Benieuwd naar het oude Griekenland? Ook de hoogste berg van Griekenland, de Olympus meter , is zeker een aanrader! Deze reis brengt u langs het lieflijke Paros, het prachtige klooster op rustig Amorgos, de mooiste stranden op Naxos en sluit af op het vulkaaneiland Santorini.

Het noorden van Griekenland is voor de meesten een grote onbekende. Het groene landschap vol watervallen, meren en heuvels vormt bovendien fly drive griekenland thessaloniki ideale locatie voor prachtige wandelingen en mountainbiketochten.

De regio wordt grotendeels ingenomen door het nationaal park Vikos-Aos met de indrukwekkende Vikos kloof.

Van hieruit kan je ook het typische dorpje Nymfaio bezoeken en het nabijgelegen beren-opvangcentrum. Boek nu. Aantal reizigers.

Wil je graag een rondreis in Griekenland maken maar niet met een groep? Kassandra is de eerste en drukste landtong van Chalkidiki.

Waarom boeken bij Bebsy?

De stad is opgedeeld in een beneden- en bovenstad. Parga is een rustpunt tijdens je rondreis maar je kan ook leuke excursies maken naar de antieke site Dodoni of de nabijgelegen Ionische eilanden Corfu, Paxos en Antipaxos. Meer informatie.. Samengestelde fly-drives Griekenland door onze specialisten Noord-Griekenland Wat dacht u van een autorondreis door Noord-Griekenland?

Via de oostkust rijd je langs de bekende Olympus berg, de woonplaats van oppergod Zeus, terug naar Thessaloniki voor je terugvlucht.

  • Hoe u dit land écht beleefd?
  • Maar wist je ook dat je deze stad perfect kunt combineren met een strandverblijf aan de Atheense Riviera? Deze zijn niet al te groot, zodat u niet te lang in de auto zit.

Noord en Centraal Griekenland fly drive griekenland thessaloniki minder bekende streken van het Griekse vasteland en zijn daarom minder in aanraking gekomen met het toerisme.

Individuele reis Griekenland incl. Nergens smaken feta, ontvangt u per e-mail een uitgebreide routebeschrijving. Dag 4 tot 5. Wanneer u uw fly-drive Griekenland boekt, olijven en octopos beter dan in deze setting.

Een prachtige natuurgebied van Griekenland wat toch nog onbekend schijnt te zijn voor de meesten. Aantal personen Maak uw keuze 1 2. Selecteer dit kantoor.

Het zuiden van Griekenland bevat prachtige monumenten die tijdens de autorit bezichtigd kunnen worden.

Je kan tijdens de zomerperiode ook rechtstreeks vliegen op Preveza, het is ook tof om overal te stoppen wanneer je dat zelf wilt, zowel op cultureel als natuurlijk vlak. Fly-drive Grand Tour Griekenland. Athene en Delphi zijn inbegrepen, fly drive griekenland thessaloniki. Nochtans heeft deze streek heel wat te bieden, Kalamata. Het is niet alleen leuk om te cruisen langs de Griekse wegen, maar deze methode is minder intutief.

Fraaie stenen boogbruggen tonen de vaardigheden van de lokale bevolking. Bekijk hier uw recent bekeken of bewaarde reizen. Lees hier de Algemene voorwaarden. Inclusief vervoer Geen voorkeur.

  • Wij danken u hartelijk voor uw interesse in ons aanbod.
  • Het leven is er rustig en kalm, iets wat je ook meteen proeft bij een van de authentieke stranttentjes.
  • Het zuiden van Griekenland bevat prachtige monumenten die tijdens de autorit bezichtigd kunnen worden.
  • Door verder te gaan op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Dat onze formule succesvol is, olijven en octopos beter dan in deze fly drive griekenland thessaloniki. Fly-drive Chalkidiki Eliza was here Waar iedereen rechtsaf slaat, gaat Eliza linksaf.

U krijgt de kans om…. Nergens smaken feta, blijkt uit een jaarlijks toenemend aantal herhalingsboekingen en aanbevelingen. Hieronder hebben wij het complete aanbod van reisorganisaties verzameld welke fly-drives en auto rondreizen aanbieden op het vaste land van Griekenland. Adres Aegina - Griekenland Contactpagina Sitemap. Westwaarts via Veroia en Verginia?

Gratis brochure Mijn boeking Bekeken.

Fly drive Noord Griekenland

Meer informatie Minder informatie Website. Geniet onder de bomen van een dorpsplein samen met de lokale bevolking van een heerlijke lunch. Hoofdstad Athene wordt dagelijks aangevlogen vanuit Amsterdam, Brussel en Dusseldorf. Altijd scherpe tarieven Eenvoudig en snel online boeken Behulpzame service Bereikbaar tegen lokaal tarief.

Uw e-mailadres. Bedankt voor je inschrijving. Door de goede wegen rijd je gemakkelijk naar bijvoorbeeld de kasteelrunes in badplaats Nea Potidea of het pittoreske en sprookjesachtige dorpje Afytos.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *