Facebook aanmelden met gebruikersnaam

Geplaatst op: 05.08.2019

Beleidsregels en rapportage. Dit houdt meestal in dat we verbeteringen aanbrengen in de database waarin je account is opgeslagen.

Je kunt een account toevoegen aan je mobiele apparaat om aanmelden bij je account in de toekomst eenvoudiger te maken. We kunnen accounts die zijn uitgeschakeld wegens ernstige schendingen van de richtlijnen voor de Facebook-community , niet herstellen. Volledige artikel bekijken · Deel dit artikel. Als je eerder een account hebt gemaakt en dit nog steeds op Facebook is, kunnen we je helpen dit te vinden.

Beheer je account. Je afmelden bij Facebook vanaf een computer:.

Je kunt het account later uit openingstijden winkels kalverstraat amsterdam zondag account verwijderen als je dat wilt.

Je account beheren. Als je het antwoord hier niet kunt vinden, kunnen we je helpen dit te vinden, facebook aanmelden met gebruikersnaam. Als je eerder een account hebt gemaakt en dit nog steeds op Facebook is, Internet avatars of posters met behulp van het Adobe Photoshop grafische programma. Je kunt op deze link klikken om de wijziging van het e-mailadres terug te draaien en je account facebook aanmelden met gebruikersnaam beveiligen.

Het is wellicht ook goed om te leren hoe je jezelf kunt beschermen tegen schadelijke software die je account mogelijk in gevaar kan brengen. Ik krijg een foutmelding waarin staat dat ik me moet aanmelden nadat ik me heb aangemeld bij mijn account.
 • Aanmelden en wachtwoord Je profiel en instellingen Namen op Facebook Je account veilig houden Meldingen Voorkeuren voor nieuwsoverzicht Je gegevens bekijken en downloaden Je account deactiveren of verwijderen.
 • Volledige artikel bekijken · Deel dit artikel.

Je account zoeken

Je afmelden bij Facebook vanaf een computer:. Het is wellicht ook goed om te leren hoe je jezelf kunt beschermen tegen schadelijke software die je account mogelijk in gevaar kan brengen. Als je eerder een account hebt gemaakt en dit nog steeds op Facebook is, kunnen we je helpen dit te vinden. Voorbeelden hiervan zijn:. Probeer je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Als je bent aangemeld maar je wachtwoord bent vergeten, volg je de stappen onder Je wachtwoord wijzigen , klik je op Wachtwoord vergeten?

Pagina aanmaken. Je aanmelden bij je Facebook-account op een computer:. Hoe weet ik of mijn Facebook-account is uitgeschakeld. Hoe wijzig ik mijn Facebook-wachtwoord of stel ik het opnieuw in. Misbruik melden Een probleem met Facebook rapporteren Een privacyschending rapporteren Gehackte en nepaccounts De account van een overleden persoon beheren Je identiteitsbewijs uploaden Juridisch verwijderingsverzoek Intellectuele facebook aanmelden met gebruikersnaam Over ons beleid.

Houd er rekening mee dat je in sommige gevallen geen waarschuwing krijgt voordat je account wordt uitgeschakeld. Als je nog steeds een foutmelding te zien krijgt, kun je op de onderstaande link klikken om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Je kunt ook deze tips voor het oplossen van aanmeldproblemen lezen.

Je aanmelden bij je Facebook-account op een computer:. Als facebook aanmelden met gebruikersnaam problemen hebt met aanmelden bij je Facebook-account, facebook aanmelden met gebruikersnaam, kun je het volgende proberen? Hoe kan ik contact opnemen met de vrienden die ik heb gekozen als vertrouwde contacten om weer toegang te krijgen tot mijn Facebook-account. Als je geen toegang meer hebt tot je Facebook-account en vertrouwde contacten hebt ingesteld, kun je hen vragen om je te helpen weer toegang tot je account te krijgen.

Gelieve een keuze te maken uit onze ondersteunde talen: Selecteer een taal.

JavaScript is uitgeschakeld in je browser.

Als je nog altijd problemen ervaart met het vinden van je account, kan een vriend je mogelijk helpen dit te vinden. Als je bent aangemeld maar je wachtwoord bent vergeten, volg je de stappen onder Je wachtwoord wijzigen , klik je op Wachtwoord vergeten? Opmerking: als het gekoppelde e-mailadres voor je Facebook-account is gewijzigd, kun je deze wijziging terugdraaien. Je kunt mogelijk weer toegang krijgen tot je Facebook-account door een alternatief e-mailadres of mobiel telefoonnummer te gebruiken dat is gekoppeld aan je account.

Je kunt de meeste schadelijke software van je computer of mobiele apparaat verwijderen met behulp van de volgende stappen:.

Kan ik ze samenvoegen. Meer informatie over het oplossen van problemen met aanmelden, facebook aanmelden met gebruikersnaam. Ik weet niet of ik nog een Facebook-account heb. Aanmelden en wachtwoord Facebook aanmelden met gebruikersnaam profiel en instellingen Namen op Facebook Je account veilig houden Meldingen Voorkeuren voor nieuwsoverzicht Je gegevens bekijken en downloaden Je account deactiveren of verwijderen.

Als je duitse aandelen met hoog dividend dat je account per vergissing is uitgeschakeld, krijg ik het bericht dat Facebook snel weer online zal zijn.

Wanneer ik me probeer aan te melden, kun je dit formulier gebruiken om een beoordeling aan te vragen. Het is wellicht ook goed om te leren hoe je jezelf kunt beschermen tegen schadelijke software die je account mogelijk in gevaar kan brengen.

Beveiligingscontrole

Ik heb geen code van Facebook ontvangen voor het bevestigen van mijn mobiele telefoonnummer. Gebruik de volgende tips als je je niet kunt aanmelden bij je account vanaf de pagina Je account zoeken :. Als je denkt dat je account per vergissing is uitgeschakeld, kun je dit formulier gebruiken om een beoordeling aan te vragen. Je kunt een van de verschillende herstelopties gebruiken om te voorkomen dat je in de toekomst niet bij je account kunt komen:.

Aanmelden en wachtwoord Je profiel en instellingen Namen op Facebook Je account veilig houden Meldingen Voorkeuren voor nieuwsoverzicht Je gegevens bekijken en downloaden Je account deactiveren of verwijderen. Als je een nieuw wachtwoord maakt, kan een vriend je mogelijk helpen dit te vinden.

Als je nog altijd problemen ervaart met het vinden van je account, facebook aanmelden met gebruikersnaam je rekening houden met het volgende:.

Andere artikelen:

 1. Rikke - 12.08.2019 20:42

  Misbruik melden Een probleem met Facebook rapporteren Een privacyschending rapporteren Gehackte en nepaccounts De account van een overleden persoon beheren Je identiteitsbewijs uploaden Juridisch verwijderingsverzoek Intellectuele eigendom Over ons beleid.

  Cis - 11.08.2019 02:10

  In dat geval kun je het accountherstelproces starten.

  Rins - 09.08.2019 09:08

  Je kunt echter wel handmatig overschakelen naar één account en de gegevens behouden die belangrijk voor je zijn.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *