Christelijk koor alphen aan den rijn

Geplaatst op: 02.09.2019

Al snel bleek dat er in alle Elijah leden een heuse Lama schuilt! Zoeken naar:. Geplaatst in Geen categorie Reacties uitgeschakeld voor Medewerking aan de dienst in de Bron op 30 september.

Diner ter gelegenheid van het 75 jarig jubileum Geplaatst op 12 november door Dirk. Tijdens de concerten wordt ook het publiek ingeschakeld en krijgt de samenzang van meestal moderne praise liederen een belangrijke rol. Zoeken naar:. Wij kunnen voor u een avond verzorgen of een kerkdienst opluisteren. We oefenen elke dinsdagavond van - uur in de Maranathakerk, Jongkind Coninckstraat 2b in Alphen aan den Rijn.

De zondag begon lekker relaxt met een ontbijtje en taalspel en daarna werd er nog een nieuw nummer ingestudeerd van Marc Broussard, waarvan hieronder een heel kort voorproefje…!

Entree is gratis. Concerten Uiteraard geven wij ook concerten met ons koor. Aansluitend konden de voetjes van vloer en de die-hards sloten af met de horrorfilm IT. Om een optimale balans in het geluid te krijgen, wordt altijd gebruik gemaakt van een professionele geluidsinstallatie. Zoeken naar:.

Daarna werd het tijd voor een Pubquiz waarin -uiteraard- ook veel muzikale vragen zaten.
 • Zijn passie voor het geloof en de muziek weet hij als geen ander over te brengen waardoor er een hele fijne positieve sfeer heerst op de repetitieavonden.
 • De zondag begon lekker relaxt met een ontbijtje en taalspel en daarna werd er nog een nieuw nummer ingestudeerd van Marc Broussard, waarvan hieronder een heel kort voorproefje…!

Welkom bij Oratoriumkoor Alphen a/d Rijn

Heb jij veel zin om de uitdaging en de commitment met ons aan te gaan?! Voetballen, darten, behendigheidsspelletjes en zelfs oud-Hollands koekhappen: er kwam van alles langs.

Muzikale avonturen van bruiloft, studiowerk en eigen concerten tot achtergrondkoor in Paradiso en de Melkweg , gedreven zangers en zangeressen en professionele begeleiding is wat wij bieden. Al snel bleek dat er aan organisatietalent geen gebrek was bij deze mannen.

Het koor staat onder de enthousiaste leiding van dirigent Tim Hermsen die sinds 1 mei  Dirk Verburg heeft opgevolgd. Wat wij zoeken is een gemotiveerde, geïnspireerde en energieke sopraan. In hebben we in samenwerkingsverband met Men4Christ een reeks concerten gedaan.

 • Hier vindt u meer informatie over de workshop en kunt u zich inschrijven voor deze bijzondere dag. Muzikale avonturen van bruiloft, studiowerk en eigen concerten tot achtergrondkoor in Paradiso en de Melkweg , gedreven zangers en zangeressen en professionele begeleiding is wat wij bieden.
 • Adventus zingt in Wateringen.

U bent allen van harte welkom in deze dienst. Elijah brengt betekenisvolle songs over liefde, en de kerstmusical "The Fathers Gift Of Love". We hopen op een fijne dienst met elkaar. Op zaterdag 10 november  wordt onze 'Elijah Gospel en Soul Workshop' alweer voor de 5e maal gehouden. Af en toe zijn wij ook in de buitenlucht te beluisteren tijdens sponsorevents of openluchtdiensten?

In hebben we in samenwerkingsverband met Men4Christ een reeks concerten gedaan. Hier vindt u meer informatie over de workshop en kunt u zich inschrijven voor deze bijzondere dag, christelijk koor alphen aan den rijn.

Nieuws en updates

Aansluitend konden de voetjes van vloer en de die-hards sloten af met de horrorfilm IT. We zijn een gemengd koor en zingen de meeste liederen vierstemmig, dus met sopraan, alt, tenor en baspartijen.

Zoeken naar:. Geplaatst in Geen categorie Reacties uitgeschakeld voor Kerstnachtdienst

Mogelijk gemaakt door WordPress. In hebben we in samenwerkingsverband met Men4Christ een reeks concerten gedaan. We hopen op een fijne dienst met elkaar.

Adventus Alphen aan den Rijn. Ook verzorgen wij themaconcerten zoals musicals en uitvoeringen met een projectkoor, zoals hoe maak je kibbeling klaar in, vliegt een hele groep vleermuizen voor de ingang van hun verblijf heen en weer (dit wordt zwermen genoemd).

Adventus heeft zondag 30 september medewerking verleend aan de eredienst in de Bron. Het aantal leden van het koor is ca. Adventus verleent haar medewerking in de ochtenddienst in de Adventskerk. Al snel bleek dat er in alle Elijah leden een heuse Lama schuilt!

Entree is gratis. Al snel bleek dat er aan organisatietalent geen gebrek was bij deze mannen. Geplaatst in Geen categorie Reacties uitgeschakeld voor Ledenvergadering Hier vindt u meer informatie over de workshop en kunt u zich inschrijven voor deze bijzondere dag. Medewerking aan de dienst in de Bron op 30 september Geplaatst op 1 oktober door Dirk. Aankomende evenementen. Bent u genteresseerd. In hebben we in samenwerkingsverband met Men4Christ een reeks concerten gedaan, christelijk koor alphen aan den rijn.

Geplaatst in Geen categorie Reacties uitgeschakeld voor C. In  en hebben we i.

Na de Alten en de Sopranen waren ditmaal de mannen aan de beurt om het weekend van A tot Z te organiseren. Vragen of aanmelden? Contact: FJPennewaard casema.

Bent u genteresseerd. Wij kunnen voor u een avond verzorgen of een kerkdienst opluisteren. Elijah brengt betekenisvolle songs over liefde, hoop en inspiratie.

Andere artikelen:

 1. Idriss - 08.09.2019 13:30

  Een hele fijne dienst. Ook aan eten geen gebrek: met een heerlijke BBQ werden de Elijah dames in de watten gelegd.

  Shahid - 08.09.2019 14:08

  Adventus zingt in Wateringen. De zondag begon lekker relaxt met een ontbijtje en taalspel en daarna werd er nog een nieuw nummer ingestudeerd van Marc Broussard, waarvan hieronder een heel kort voorproefje…!

  Ibtisame - 09.09.2019 01:53

  Het afwisselende repertoire dat gebracht wordt, bestaat uit hoofdzakelijk Engelse gospelmuziek, hoewel we ook een aantal Nederlandse liederen op ons repertoire hebben staan. Mogelijk gemaakt door WordPress.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *