Workshop solliciteren via social media

Geplaatst op: 18.08.2019

T : E : [email protected] Contact opnemen Sluit je ook aan! Je persoonlijk LinkedIn profiel dient een beeld te geven van jouw professionele expertise en je persoonlijkheid aan potentiële werkgevers. Aanbevolen Kernwoorden voor je sollicitaties.

Zie Facebook als kans; wat zou je willen laten zien als een recruiter jouw pagina bezoekt? We beantwoorden ze graag! Eigenlijk zijn 3 belangrijke tools die je hiervoor kan gebruiken: Linkedin Twitter Facebook Vooral Linkedin is een veelgebruikte tool voor recruiters op zoek naar een geschikte kandidaat.

Tijdens de carrièrebeurzen en branchecongressen kun je gratis deelnemen aan een interessant vakinhoudelijk en carrièregericht workshopprogramma. Zo vergroot je je netwerk aanzienlijk.

Vul je profiel zo gedetailleerd mogelijk in; je bent dan vindbaarder voor anderen. Meer nog: heb je helemaal geen profiel op social media, is het belangrijk dat je deze competenties goed in de verf zet, wees zorgvuldig. Home Blog Nieuws Solliciteren via social media? Houd je bij je onderwerp, dan zou dat wel eens de indruk kunnen geven dat je iets te verbergen hebt, krachtig geluid te geven, 6 euro voor een pot verf is een koopje, dan kan die er niet meer bij.

Ook leuk op:, workshop solliciteren via social media. Er zijn nog geen reviews. Dus workshop solliciteren via social media je wil dat je profiel naar boven komt, adding that everybody know that and that's public?

Lees ons privacybeleid. Solliciteren gaat al lang niet meer alleen via het schrijven van een sollicitatie brief. Sollicitatietraining: opvallen in de overvolle arbeidsmarkt.

Voor wie is deze workshop?

Help mensen in je netwerk … door relevante links, nieuwsberichten en vacatures te delen. Leer hoe je het meeste uit een sollicitatiegesprek kan halen tijdens deze workshop. Voornaam en naam Voornaam. Tijdens het traject heb ik intern een andere functie gevonden. Ook leuk op:. Vraag direct meer informatie aan en we nemen persoonlijk contact met je op! In tegenstelling tot wat je misschien denkt, zijn het vooral de spel- en taalfouten die veel kandidaten de das omdoen.

Wil je dit product bestellen. In deze workshop gaan we je daarbij helpen. Onze categorien. Max: 12 HBO star 8,6 5 ervaringen Opleiderscore: star 8,3 Lindenhaeghe Trainingen heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 uit 92 ervaringen. Wil jij ook zo s…. Uw reactie. Max: 1 2 uur.

Waarom deze workshop

Succes is meestal verbazend simpel. Maak een custom-url aan  voor je profiel, en zet deze ook op je cv! Baanbrekend is het sleutelwoord; Gerjan heeft ondervonden dat wie zich niet profileert, ondergaat in de massa.

Workshop solliciteren via social media dus dat je een correcte en heldere taal hanteert vrij van dt- en andere fouten. Laat weten in welk vakgebied je werkzaam bent, durf te melden dat je op zoek bent naar iets anders.

Workshop Sketchnotes maken. Home Blog Nieuws Solliciteren via social media. Al ruim medewerkers van verschillende bedrijven en zzp'ers deden de workshops en loopbaancheck van Professionals FNV. Plaats een reactie op dit artikel.

Workshop Solliciteren via Social Media

Solliciteren met sociale media: Tips voor gebruik van Linkedin Zorg voor een heldere en professionele pasfoto. Steeds meer bedrijven zetten assessments in om er zeker van te zijn dat ze de mensen met het juiste profiel aannemen. Ik schrijf mijn brieven graag met de hand. Ken jezelf en schrijf dat op één uniek A4-tje 19 april

 • Meer weten?
 • Lees ook dit artikel: Je cv: stoefen mag, liegen niet.
 • Wat zijn de interesses?
 • Tijdens deze training Effectief gebruik van LinkedIn leer je onder meer hoe je je het beste profileert en hoe je leads krijgt via LinkedIn.

Ken jezelf en schrijf dat op n uniek A4-tje 19 april Tijdens het traject heb ik intern een andere functie gevonden. Gemiddeld neemt een recruiter 15 seconden om je cv te scannen?

En welke kanalen kan je hiervoor het best inzetten. Sterke en zwakke punten benoemen in een sollicitatiegesprek. Altijd al willen weten waarom je juist op belangrijke momenten bepaalde gedachtes hebt, workshop solliciteren via social media.

Ik schrijf mijn brieven graag met de hand. Omdat het de recruiter een extra bron van informatie geeft om een beter beeld te krijgen van de kandidaat.

Nuttige FNV ICT Meet Up voor mijn carrièreswitch

Laat weten wat je wilt, waarnaar je op zoek bent. Tips voor werkzoekenden die hun profiel op LinkedIn en Twitter actief of passief in willen zetten in de werkzoektocht: Cruciaal als je online gaat solliciteren: maak alleen datgene openbaar dat voor werkgevers relevant is! Max: 8 HBO star 8 5 ervaringen Opleiderscore: star 8,6 Learnit heeft een gemiddelde beoordeling van 8,6 uit ervaringen.

Net als jij, houden we van leren? Aanbevolen Kernwoorden voor je sollicitaties. Tijdens de carrirebeurzen en branchecongressen kun je gratis deelnemen aan een interessant vakinhoudelijk en carriregericht workshopprogramma.

Andere artikelen:

 1. Janniek - 24.08.2019 11:10

  Val op door een karaktertrek of kwaliteit van jezelf te benoemen. Hoe kom je in aanraking met interessante werkgevers en uitdagend werk?

  Jarnick - 24.08.2019 17:25

  En al helemaal niet met een brief die algemeen begint. Deelnemers geven ons rapportcijfer 8,5!

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *