Wijk aan zee timboektoe

Geplaatst op: 28.07.2019

Timboektoe was altijd al geliefd door ons om te komen. Timboektoe B, Eigenaar van Timboektoe, reageerde op deze beoordeling Gereageerd op 5 november

Not Now. Beoordelingen filteren. Gezellige locatie aan het strand! Misschien niet het mooiste plekje van NL zo direct onder Corus staalfabriek, maar strand en sfeer maken t helemaal goed! Type reiziger. Ja Nee Weet ik niet zeker.

Bedank nielsje Locatie en contact. Veel spellen voor de kids aanwezig en honden mogen ook mee naar binnen. Veganistische opties, Geschikt voor vegetarirs.

Vroeg om een tosti, omdat ik visueel beperkt wijk aan zee timboektoe. Wij zijn op zoek naar teamspelers die ook individueel goed presteren.

Verder hebben we jaar rond veel groepen en partijen. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Een nieuw gezicht

Related Pages. Daar gaan we weer! Lekkere beef Bedank wimamsterdam5. Een strandparadijs, aan de ene kant begrensd door het Noordzeekanaal en aan de andere kant door strand en zee. Log In. Wij zijn op zoek naar enthousiaste harde werkers die ons jonge team komen versterken en die enige ervaring in de horeca hebben of het graag willen leren.

Ook eten moest je zelf binnen bestellen en betalen maar voordeel is dat je na afloop direct kunt vertrekken. Wij zijn op zoek naar teamspelers die ook individueel goed presteren.

Check dit bericht:. Bedank RichardW Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen wijk aan zee timboektoe te doen. Beoordeeld op 1 juli via mobiele applicatie Heerlijke plek. Wie zijn wij. Timboektoe Beach.

Meer informatie

Meer talen. Beste Anna, Dank voor je beoordeling. Vroeg om een tosti, omdat ik visueel beperkt ben.

Datum van bezoek: september Heerlijk buiten in de zitjes, maar binnen kan men ook ruim genieten. Al diverse keren gegeten met groepen. Check dit bericht:. Wie zijn wij.

Waarderingen en beoordelingen

Reserveer een tafel. Een tosti is voor mij makkelijk om te eten dan hoef ik niet te morsen. Goed verzorgd en snel aangevuld. Hotels in de buurt Bekijk alle 4 hotels in de buurt.

Pages Liked by This Page. Datum van bezoek: november Beoordeeld op 4 november via mobiele applicatie Jammer van wijk aan zee timboektoe bediening! Is dit restaurant rolstoeltoegankelijk. Kan een vegetarir goed eten bij dit restaurant.

Log In. See more of Timboektoe Beach on Facebook.

Beschrijving

Wij zijn op zoek naar teamspelers die ook individueel goed presteren. Timboektoe is het hele jaar geopend met wintergerechten voor bij onze open haard en zomers frisse salades en een uitgebreide menukaart met veel biologische gerechten. Tijn Akersloot Restaurant. Accessibility Help.

Vandaag na een lange strandwandeling ontbeten in deze tent. Waardering van reizigers. La Bolleur.

Andere artikelen:

 1. Katia - 28.07.2019 04:49

  Duits 8. Veganistische opties, Geschikt voor vegetariërs.

  Kenny - 29.07.2019 13:44

  Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

  Nikai - 06.08.2019 11:33

  Check dit bericht:. Goed verzorgd en snel aangevuld.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *