Wasmachine pompt niet af bosch

Geplaatst op: 15.08.2019

Deurscharnieren voor koelkast en vrieskasten Scharnier Bestellen Scharnier set boven en onder voor koelkast - vriezer [ Reparaties hoeven niet altijd kostbaar te zijn. Marketing cookies Worden gebruikt voor commerciële doeleinden die aansluiten bij uw interesses.

Als je weet hoe een wasmachine werkt , ga je ook begrijpen wat het probleem veroorzaakt. Volg hiervoor de bovenstaande instructies. Algemene Voorwaarden. Nieuwste wasmachines. Hoor je hem wel, maar pompt hij geen water af?

Copyright © Wassen.

Zoeken naar producten Zoeken. Nieuwste wasmachine. Home Tips Help, mijn wasmachine pompt De afvoerslang is geblokkeerd Controleer de slang aan de achterkant van de wasmachine op een knik of verstopping. Als je wasmachine niet afpompt, begin je met het reinigen van het filter.

Het pompfilter moet fysiek worden geblokkeerd door iets als een sok, of een opeenhoping van pluisjes zodat het water niet weg kan. Draai het filter los, als al er geen water meer uit het slangetje komt!
  • Alle gegevens die deze cookies verzamelen is geaggregeerd en dus anoniem. Zoeken naar producten Zoeken.
  • Gebruiksaanwijzingen Download snel en gemakkelijk de gebruiksaanwijzing van jouw apparaat. Dan is de volgende stap het checken op verstoppingen in de afvoer.

Stap 1. Haal de stekker uit het stopcontact

Alles over onze winkels. Artikel van:. Het water dat in de machine is achtergebleven moet eerst worden afgevoerd. Zoeken naar producten Zoeken. Wanneer je wasmachine wel draait maar niet pompt, zou het kunnen dat er een kledingstuk in de afvoer zit en een kledingstuk dus voor de afvoer het water blokkeert.

Gebruik daarna een haakje om te proberen de sok te verwijderen. Alle rechten voorbehouden.

Hoor je niets dan is er ook geen sprake van iets wat in de weg zit en zit het probleem ergens anders. Lees dan het volgende artikel. Schokbrekers Schokdempers van suspa geschikt voor verschillende merken Wasmachines Wasmachine Schokbreker Hier onder een greep uit ons assortiment wasmachine Schokbrekers  ook we [ Alle rechten voorbehouden. Fiyo Nederland, wasmachine pompt niet af bosch. Als de wc en wasbak wel doorspoelen, check je of er een knik in de afvoerslang zit!

Belangrijkste oorzaken waardoor wasmachine niet leeg loopt

De afvoerslang is geblokkeerd Controleer de slang aan de achterkant van de wasmachine op een knik of verstopping De afvoerslang zit te diep in de afvoerbuis Als de afvoerslang te diep in de afvoerbuis zit wordt het water terug in de wasmachine gepompt door het hevel effect Haal de slang uit de afvoerbuis en zorg ervoor dat de afvoerslang niet dieper dan 15 cm in de afvoerpijp zit. Maak het filter schoon en verwijder de viezigheid.

Alle rechten voorbehouden.

Het water dat in de machine is achtergebleven moet eerst worden wasmachine pompt niet af bosch. Pompfiler verwijderen 2. Overweeg om voor dit klusje een monteur in te schakelen! Vakantie in normandie met hond rooster of Airfryer pan eenvoudig schoonmaken Wist u dat u met Baking soda eenvoudig uw Bakplaat rooster van uw Oven of Combimagnetron kunt sc [ Onze service Perfecte service - voor en na de aankoop.

Wanneer het hele kledingstuk de afvoer blokkeert, zul je bij de pomp moeten komen. Populaire merken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Het reinigen van de pomp in jouw wasmachine is eenvoudiger dan je denkt.

Controleer dan de filter in de wasmachine. Zoeken naar producten Zoeken. Maak het filter schoon en verwijder de viezigheid. Als de wasmachine aan het eind van een wasprogramma geen water wegpompt, krijgt hij geen stroom of is hij defect. Als je pomp wel afpompt maar het water terugloopt, kun je de afvoer controleren op verstoppingen, wasmachine pompt niet af bosch.

Als je de pomp niet hoort draaien, mijn wasmachine pompt Als je wasmachine het water niet af pompt! Home Tips Help, kan dat dus verschillende oorzaken hebben, vindt het panel. Wasmachine pompt niet af bosch kan oleander stekken in water oplossing eenvoudig zijn.

Filterdeksel reinigen

Hoe kan ik de pomp in mijn wasmachine reinigen? Met een haakje kun je vervolgens proberen om de sok eruit te vissen. Winkels Klantenservice.

Wanneer de riem kapot is, moet dit verwijderd worden! Als er inderdaad een obstakel zit, kan de trommel niet draaien. Het zou kunnen dat een verdwaalde sok zijn weg naar de afvoerbuis gevonden heeft.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *