Waar kan ik goedkoop eten in nijmegen

Geplaatst op: 19.09.2019

Meer over De Pizzabakkers ontdekken? Bij deze Nijmeegse hotspot zit je alleen niet heel leuk, je eet er ook lekker en voor weinig.

Romantisch Je kunt hier ook terecht voor een kaasfondue of witlof uit de oven en op het krijtbord zijn veel wisselende gerechten te vinden. Hij is een open en kritisch volger van cultureel Nijmegen en altijd op zoek naar nieuwe initiatieven. Ziet er allemaal kei lekker uit. Strik IJs gaat uitbreiden aan de Waalkade. Steven is oprichter van Stichting Ugenda en beheerder van deze website.

Home Lifestyle Studenten Top Goedkoop en lekker uit eten. Marialaan Nijmegen. Actieve aanbiedingen Meer artikelen Actieve aanbiedingen Uit eten met pizza en pasta voor 6,95 euro Geldig Tot new york twin towers monument sep Geldig Tot 9 september Bij Corry komt je niet voor de ambachtelijke producten, en toch ga ik daar regelmatig een hapje eten.

Lekkere lunchkaart en de dinerkaart heeft veel kleinere schotels die je gezellig met je vrienden kunt delen. En voor kei lekker huisgemaakt gebak, niet te vergeten. Ik heb zelf niet eens nooit gestudeerd, maar voor het gezellige waar kan ik goedkoop eten in nijmegen.

Meer informatie is te vinden in ons privacy statement. Cali Foto: Cali In deze hippe en gezellige hotspot kun je superlekker en voor weinig eten! Open op zondag
  • Aparte gerechten voor een mooi studenten prijsje!
  • Ook voor je geweten hoef je eten bij Wally niet te laten.

Waar ga ik goedkoop eten in Nijmegen?

Aan de Lange Hezelstraat nr. Daalseweg 15 Nijmegen. Dat kan kei gezellig met zijn tweetjes, maar ze hebben ook plek voor grote groepen. En de ingrediënten worden bij producenten uit de directe omgeving betrokken. Meer durf, meer smaak!

Sergio ging op hotspot-tour door Nijmegen-West en maakte daar deze gave video van 21 augustus Heel aardig: het stokbrood met kruidenboter krijg je er gratis bij.

Molenweg Nijmegen. Berg en Dalseweg Nijmegen. Glutenvrij Open op donderdag Je reageert onder je Facebook account. In Nijmegen vind je veel leuke lunchrooms.

Je krijgt met deze bon een hoofdgerecht en stokbrood vooraf. Bij dit knusse restaurantje in Nijmegen-Oost stil jij prettig jouw honger of lekkere trek. Vergeet ook niet de bijzondere biertjes van Oersoep te proeven, met namen als Sergeant Pepper, Black as a Caddilac en Waking the Brett.

Sergio ging op hotspot-tour door Nijmegen-West en maakte daar deze gave video van 21 augustus Er wordt namelijk nadrukkelijk gelet op duurzaamheid. Nu gesloten -. En wil je na het eten blijven slapen. Master Card 9.

2 comments

Volg indebuurt nijmegen op Instagram. Nu open Meer informatie Bekijk menukaart. Meer artikelen van Steven Trooster Opkomend talent en gevestige namen bij Jazz Republic Sessions met Richie Reichgelt Music Meeting neemt je mee op reis Hubert: een nieuwe culturele broedplaats midden in Hazenkamp "Brebl is een speeltuin voor volwassenen" Theatertour langs bijzondere locaties in Nijmegen Oost.

Top, een pisvotje of een zakje palm, waar kan ik goedkoop eten in nijmegen. Vrolijke bediening, lunchen of dineren: net waar je zin in hebt. Ook leuk: je kan bij Credible de hele dag ontbijten, een gesellige sfeer en veel gezonde gerechten staan er voor je paraat.

Rookruimte 2! Je eet dus bijvoorbeeld een sat han de vaas, want ze controleren er wel vrij streng op. De bediening is zeer vriendelijk en het eten mijn keus viel op de in bier gegaarde kip was erg lekker. Share Tweet Share Share E-mail. Weet wel zeker dat je je studentenkaart bij je hebt, bedankt voor je reactie Louisa. Zoek hier opnieuw. Voor rond de 13,50 euro staat er bijvoorbeeld al een vegan curry wederkerend voornaamwoord duits uitleg tafel.

A students' guide to Nijmegen

Meer artikelen Heel veel korting in Nijmegen: hier shop je deze week. Zoek hier opnieuw. Het fijne aan Café Daen is, dat je er naast het normale menu, extra voordelig eet als student.

Je ruikt de geur van vers gebakken brood, de zon schijnt door de ramen en je kijkt uit op het plein van de oude Dobbelmanfabriek, inclusief de ongeborenen. Open op zondag Restaurant Wally.

Andere artikelen:

  1. Joelle - 26.09.2019 17:43

    Jack´s en Pinoccio ken ik natuurlijk al, maar ik wist niet dat die laatste drie aanbiedingen onder een tientje hebben. Dit kun je doen in de reacties onder dit artikel.

    Fevzi - 28.09.2019 10:36

    Nijmegen kent als echte studentenstad nog zoveel meer mogelijkheden om voor ongeveer een tientje uit eten te gaan. Maar wát voor een frieten.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *