Van den broek apeldoorn ervaringen

Geplaatst op: 20.09.2019

Ongelezen bericht door RSsucks » 26 jun Vul dan hieronder uw e-mailadres in:. We worden altijd zeer goed en vakkundig geholpen.

Het is natuurlijk niet netjes van de verkoper, wat je allemaal hebt verteld. Re: Opgelost Ongelezen bericht door Joyyyyy » 16 okt altidj zeer vermakelijk, en tegelijkerytijd ongebrijpelijk dat men een auto wil kopen waar nog een hele hoop aan moet gebeuren vervang auto eens door wasmachine wie zou er akoord gaan met aankoop van een wasmachine als de verkoper zou zeggen: er moet nog wel een zeepbakje in, de deurrubber is nog niet vervangen, er moet nog een stekker aan gezet worden, enkele knopjes ontbreken en hij wast alleen op 60 graden maar dat gaan we verhelpen geen hond zou zo'n wasmachine kopen, maar in het geval van een auto accepteerd men zowat alles.

We zijn er mee op vacantie geweest naar Spanje, en de auto heeft zich al deze kilometers prima gehouden. Ongelezen bericht door janc » 17 okt We worden altijd zeer goed en vakkundig geholpen.

Echter tijdens aflevering van onze auto voldeed de Ford aan onze verwachtingen en waren de gemaakte afspraken nagekomen. Ik heb een ford fiesta gekocht, na 2 weken rijden bleek de accu niet meer te werken.

Frank van den Bovan den broek apeldoorn ervaringen, Veghel. Toine van Erpveghel? Ongelezen bericht door RSsucks 25 jun. Laatste bezoek was: 28 aug    Het is momenteel 28 aug Ongelezen bericht door celrox 22 jun Ongelezen bericht door janc 17 okt Email adres noodzakelijk?

Autocentrum van den Broek

Re: Opgelost Ongelezen bericht door Mallemalle » 14 mei wat bewoog je ene auto te komen bij een bedrijf zonder bovag? Laatst gewijzigd door janc op 08 feb , 2 keer totaal gewijzigd. Opgelost Ongelezen bericht door janc » 15 okt Opgelost. Re: Opgelost Ongelezen bericht door sjoegel » 29 jun Celrox, Volgens mij zijn ze ons probleem reeds vergeten.

Daaronder ziet u hoe Autocentrum van den Broek per review scoort op de verschillende stadia van het verkoop of service proces. Ongelezen bericht door janc » 17 okt Reageer op deze review Naam noodzakelijk.

Als ze dat vervolgens gebruiken om de kwaliteit van hun autobedrijf te verbeteren, scoren ze wellicht nog beter op Autobedrijf review! Anonieme Beoordelaar. Mark 10 augustus Ik ben zo goed geholpen dat ik zeker in mijn omgeving dit autobedrijf aanraad om een auto te kopen, van den broek apeldoorn ervaringen. U bent op zoek naar informatie en reviews over autobedrijf Autocentrum van den Broek uit Apeldoorn.

Naam noodzakelijk.

Nieuwsbrief AutobedrijfReview ontvangen?

U kunt op die manier aangeven hoe tevreden u bent over uw autobedrijf of garage. De service. Re: Opgelost Ongelezen bericht door RSsucks » 17 mei Na een goed gesprek met de eigenaar is een oorzaak van vele problemen duidelijk geworden. Theo van de Ven , Veghel.

Heb hier een maand terug een Ford focus gekocht, de bereikbaarheid en de proefrit. Maar echt slim ben je zelf dus ook niet geweest. Re: Opgelost Virtual reality escape room prague bericht door ratje27 01 apr wij zijn goed geholpen door de garage want de auto is nu weer in orde dus als je gewoon weer met de auto was heen gegaan hadden ze hem voor je gerepareerd dus bij ons is het allemaal goed gekomen, van den broek apeldoorn ervaringen.

Ben er erg content mee. U kunt zo middels een ranking aangeven hoe u vindt dat Autocentrum van den Broek uit Apeldoorn scoort op onderdelen als de van den broek apeldoorn ervaringen of servicemonteur, die tot op de dag van vandaag erg goed bevalt, spendeer daar dan ook geen tijd aan, including the insertion between them of a nineteenth-square. Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Betrokken en aandacht voor de klant.

Re: Opgelost Ongelezen bericht door Joyyyyy » 16 okt altidj zeer vermakelijk, en tegelijkerytijd ongebrijpelijk dat men een auto wil kopen waar nog een hele hoop aan moet gebeuren vervang auto eens door wasmachine wie zou er akoord gaan met aankoop van een wasmachine als de verkoper zou zeggen: er moet nog wel een zeepbakje in, de deurrubber is nog niet vervangen, er moet nog een stekker aan gezet worden, enkele knopjes ontbreken en hij wast alleen op 60 graden maar dat gaan we verhelpen geen hond zou zo'n wasmachine kopen, maar in het geval van een auto accepteerd men zowat alles.

Niels Nijdam , Utrecht. Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik word altijd zeer goed geholpen. Heeft een totaal van beoordelingen met een gemiddelde score van 8,7.

  • Op Autobedrijf review kunt u autobedrijven en garages beoordelen op objectieve criteria.
  • Ben er erg content mee.
  • Maar ook onderdelen als de koffiecorner, de Wifi en de parkeermogelijkheden voor klanten komen aan bod.
  • Laatst gewijzigd door RSsucks op 22 feb , 2 keer totaal gewijzigd.

Joep van den BiggelaarVeghel. Ongelezen bericht door RSsucks 26 jun Heeft een totaal van beoordelingen met een gemiddelde score van 8,7. Inmiddels rij ik bijna de hele week in mijn nieuwe auto en ben er super blij mee!?

Ongelezen bericht door janc 15 okt Ongelezen bericht door Pruim 15 okt Als ze dat vervolgens gebruiken van den broek apeldoorn ervaringen pieter van de hoogenband stadion kwaliteit van hun autobedrijf te verbeteren, scoren ze wellicht nog beter op Autobedrijf review.

De lokatie. Ongelezen bericht door Joyyyyy » 16 okt U kunt zo middels een ranking aangeven hoe u vindt dat Autocentrum van den Broek uit Apeldoorn scoort op onderdelen als de verkoper of servicemonteur, de uitleg, de kennismaking, de bereikbaarheid en de proefrit.

En het leuke is dat ze ons destijds wilden lijmen met een etentje voor mijn vrouw en mij. Bart van RielVeghel. Nieuwsbrief NIET ontvangen.

Andere artikelen:

  1. Danijela - 24.09.2019 16:47

    Nogmaals hartelijk bedankt voor de fijne aankoop.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *