Reisje langs de rijn boeken

Geplaatst op: 09.10.2019

Vakantie Saksen. Deel zelf in.

Er zijn vele mogelijkheden. Een ogenblik geduld aub…. Restaurant, Jufa Königswinter, Königswinter. Het dorpje heeft een unieke uitstraling door de gezellige Altstad en de mooie vakwerkhuisjes.

Jüfa Königswinter, Königswinter.

Wilt u eerst meer informatie ontvangen, reisje langs de rijn boeken, dan kunt u kosteloos onze uitgebreide brochure aanvragen of contact met ons opnemen. Vakantie Thringen. Wij nemen binnen 8 werkdagen contact met je op over de status van jouw aanvraagboeking. Tijdens een bootreis Rijn verblijft u in een luxe cabine. Ideaal om de twee bekendste rivieren van Duitsland te combineren in n cruisereis.

Terrassen en restaurants zijn er naast wijnlokalen in overvloed om te kunnen genieten van de uitstekende lokale wijnen.
  • Boek een riviercruise, autoreisje of busreis!
  • Vakantie Reuzengebergte.

Een ouderwets reisje langs de Rijn

Badkamer met bad of douche en toilet. Afstand naar Kurfürst Kamp vanaf Utrecht: ca. Riviercruise op de Rijn? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 07 De aan betaling is pas nodig zodra de aanvraagboeking definitief is. Deze reis is op deze datum nog niet beschikbaar.

  • Een riviercruise zorgt voor een onvergetelijke ervaring en laat u volop genieten voor een scherpe prijs. Ook erg leuk is het om vanuit Remagen vanaf de boulevard een veerboot te nemen om de oevers van de Rijn te verkennen.
  • Persoonlijk contact?

Daarna werd het alleen nog reisje langs de rijn boeken nog beter. Ga op excursie naar de Moezel of ga je voor een uitstapje naar het schitterende Ahrdal. Bonn heeft als bijnaam Beethovenstad. Langs dit deel van de Rijn kunt u genieten van prachtige natuur, romantiek en een heerlijk glaasje wijn. Kenners zeggen dat het mooiste stuk van de Rijn tussen Bingen en Koblenz ligt. Eenpersoonskamer, min. Het ligt hoog boven de rivier en biedt een prachtig uitzicht over de Rijn.

Speciaal geselecteerd:

Op zaterdag zijn wij van tot uur aanwezig. Bar, Jufa hotel Köningswinter, Köningswinter. Vanuit het hotel ben je zo in het centrum van Köningswinter.

Vakantie Baden Wrttemberg. Dit kuuroord ligt slecht op een halfuurtje rijden vanaf het hotel. Een geweldige ervaring voor wie van geschiedenis en weer eens iets anders houdt. Koblenz en Knigswinter zijn beide historische reisje langs de rijn boeken. Daarna ga je door naar Remagen, hier verblijf je in Pinger Hotel.

Direct naar aanbod

Top 10 landen. Stap in de auto en begin aan het avontuur! Het antwoord op die vraag ontdek je het beste wanneer je een vakantie naar de Rijn maakt. Vakantie Friesland.

In de inhammen van de Rijn ontdek je oude ambachtshuisjes en kerken! Een muzikale rondleiding, maar de ervaring is er en uit duizenden, is zelfs mogelijk. Vakantie Reuzengebergte! Vakantie Cte d'Azur. Echt een aanrader.

Russische geschiedenis en cultuur op De Wolga, then dont do it, E-mail: privacymedialaan. Vakantie Harz.

Bezienswaardigheden aan de Rijn

Populaire riviercruises. Het grootste gedeelte van de rivier ligt in Duitsland, namelijk kilometer van de kilometer die de rivier lang is.

Inclusief 2 dagen fietshuur Dagelijks ontbijt en diner inclusief Hotel direct aan de Rijn in het romantische Rijndal Heerlijke korte vakantie in Duitsland.

Vakantie Harz. In de omgeving kun je mooie fiets- en wandeltochten maken. Vakantie Limousin.

Andere artikelen:

  1. Nejla - 09.10.2019 18:01

    Vakantie Wallis. De Rijn maakt een belangrijk deel uit van de Europese geschiedenis.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *