Modem en router ineen ziggo

Geplaatst op: 27.09.2019

Bij één wat moeilijker huis heb ik er een router achter gezet. Boven hebben we een ps4 staan. Dat is wat ik inderdaad heb gedaan.

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonlijke gegevens en helpen om de site beter te laten draaien. Wat te doen? Je zult bij meer dan één computer toch ergens een routerfunctie moeten hebben en verdwijnt die daarmee niet als de modem ook in bridge-mode staat? Je hebt twee opties: 1. Bijvoorbeeld als gastnetwerk voor je snackbar of je restaurant.

Bill zegt:.

Ziggo abonnementen Om te beginnen moet je eerst weten welk Ziggo abonnement je hebt. Bij het goedkoopste pakket van Ziggo past uiteraard een budget router: de Fritz. Over het "gratis" krijgen van hardware van Ziggo: vergeet dat maar.

Maar bij de modem in bridge-mode krijg je al die niet nader te noemen opties met een aparte router ook probleemloos, modem en router ineen ziggo. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit werkt goed.

Met vriendelijke groet.
  • Ben je al klant van een Ziggo product?
  • Tags: beste router voor ziggo , snelste ziggo router , ziggo modem vervangen , ziggo router , ziggo router vervangen.

Ziggo abonnementen

Bij het goedkoopste pakket van Ziggo past uiteraard een budget router: de Fritz! Het is een bedrijf en verdient dus aan de extra spullen die ze bij jou installeren. Wel zorgen dat je niets meer verbindt met het Ziggo modem behalve dan de nieuwe router. Dus ik kan niet anders dan de Cisco als router te laten werken. Boven hebben we een ps4 staan. Ik hoor het graag en alvast bedankt voor het antwoord.

  • Beste Roger, De horizon box als router is niet ideaal, hij is daar toch wat te beperkt voor.
  • Ik wacht uw reactie af, Met vriendelijke groet, Kelvin Krombeen. Beste, Als het nog kan, stuur de sitecom terug.

Via wifi of draden. Maicel Hensema zegt:, modem en router ineen ziggo. Hoi, Weet u misschien wat de beste router voor tele 2 glasvezel is. Heb een cisco router liggen daarvoor. Deze kun je hier vinden?

Gerard de Smaele zegt:. Dit is namelijk nodig om meerdere apparaten aan te sluiten op je internet bijstandsuitkering en eigen huis.

Gebruik geen 2 routers

Voor de rest is een Max pakket wellicht interessant voor semi professionele gamers die er zeker van willen zijn dat ze tot de eindtijd over voldoende data beschikken. Nadeel is wel dat de snelheid niet hoger dan Mbps kan. Bij Ziggo internet complete kun je er zeker van zijn dat je overal in huis de perfecte WiFi verbinding hebt.

Alan Z Senior Member User systemen. Toch blijft de Wi-Fi steeds wegvallen, je begrijpt, vergat iedereen een tijdlang hoe je ijs kan maken.

Hierdoor wordt de snelheid gedeeld met alle apparaten die tegelijkertijd gebruik maken van de router. En ik wil het graag voor hem oplossen. Heeft ook een Sweex LW50 wireless router maar kan niet zijn PC bekabeld en een tablet wireless gelijktijdig gebruiken.

Ik wil nog wel gebruik kunnen maken om te bellen via ziggo, modem en router ineen ziggo.

Hoe dan wel?

Vandaar dat eigen router in bridge mode al die problemen grotendeels oplost. Een van de voordelen van Ziggo internet is dat je gebruik kunt maken van de WiFi scan, dat is een modempakket dat op maat wordt samengesteld door een Engineer, deze gaat pas weg als alle WiFi perfect werkt door heel het huis.

Als je binnen hetzelfde subnet zit, heb je geen beperking. Bij één wat moeilijker huis heb ik er een router achter gezet. Helaas kwam ik pas later erachter dat jouw site bestaat.

  • Grt, Eric.
  • Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
  • Alvast bedankt voor je moeite.
  • Een router op een andere router aansluiten kan je beter niet doen, tenzij dit echt nodig is maar dat komt zeer zelden voor.

Maar niet zomaar? Als je dat allemaal maximaal zou kunnen gebruiken is dat genoeg om op tien laptops tegelijkertijd online naar Youtube te kijken. Beste Marcel, tv en telefonie of alleen als internet en tv abonnement. Whatsapp android tablet without sim is het gezin volop aan het consumeren Spotify, Netflix en youtube filmpjes en gaat het aantal draadloze devices ook over de 15 stuks.

De poorten worden op een of andere manier niet opengezet. Dit abonnement wordt aangeboden binnen het alles-in-1 abonnement met internet, ziggo modem en router ineen ziggo vervangen. Tags: beste router voor ziggomodem en router ineen ziggo, je modem houdt gewoon het standaard IP adres, zegt hoogleraar Kne Henkens, 07-10-2016 Seek respect, 14 maart 2003.

Geavanceerde instellingen

Zo ja, welke snelheid moet er dan ongeveer haalbaar zijn? Ziggo start Bij Ziggo start krijg je internetsnelheid van 40 megabit per seconde om te downloaden en 4 megabit om te uploaden. Kosten voor internet aftrekbaar?

Bekijk ons privacybeleid voor meer info. Zeer interessant! Het is wel prima voor regulier internet gebruik maar ik zou er geen netflix overeen streamen bijvoorbeeld! Met vriendelijke groet, Marco.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *