Lang niet meer bij de tandarts geweest

Geplaatst op: 02.07.2019

Zelden heb ik me zo vernederd gevoeld. Bij wie ben je verzekerd en welk pakket heb je precies?

Kroon nu wel of niet, dat is een lastige afweging. Naar de tandarts gaan zal waarschijnlijk nooit een feestje voor je worden, maar het zou wel fijn zijn als je er zonder angst naartoe kan gaan! AnnBritt79 maandag 5 september In mocht ze de titel Mondhygienist van het Jaar dragen. Bijvoorbeeld de verstandskiezen en de kroon? In ons onderzoek vonden we dat veel angstige patiënten last hebben van herbelevingen, opdringende herinneringen die ze niet kunnen wegstoppen of kwijtraken.

Klantenservice Serviceomgeving voor al uw vragen. Wilt u iets delen met Trouw? Laatst gezien: 2 jaar 5 dagen geleden. Je bent vast en zeker niet de enige die jaren niet in een tandartsstoel heeft gezeten en dan kom je er ook nog goed mee weg.

Broers Verhuurbedrijf Haarlem.

 • Plaats bijvoorbeeld een beeldscherm met tekenfilms of natuurbeelden in het plafond.
 • Heb je veel gaatjes heb je wel kans dat je bij moet betalen. Vermoedelijk wil hij een uitgebreide foto maken.

Wat staat je te wachten als je lang niet bent geweest?

Zie je mijn punt hier? Geldt die regeling nog? Wanneer je bij de tandarts zit is er sprake van beide. Hij verdoofde me en pakte een soort nijptang waarmee hij in mijn mond wroette. Het was alsof hij met een vlijmscherp mes in mijn mond stak.

Een gebitsreiniging is dan de oplossing. Witte vlekken kunnen komen door een te veel aan fluoride en aan actieve of juist passieve gaatjes.

Aan deze woning is een garage aangebouwd, door de vorige huurder. Need help :. Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. Mocht je kosten moeten maken voor het saneren van je gebit, dan zou ik daar aan gaan kloppen. Nee hoor ik zal wel een goed gebit hebben, hoge koorts hoofdpijn spierpijn kent mijn verleden van a tot z en ik kom normaal elk half jaar bij hem en 9 van de 10 keer heb ik alleen wat tandsteen.

Related posts

Het kan nooit kwaad 'm de situatie voor te leggen; bij mijn eerste controle na de renovatie kwam de verzekering ook ter sprake en ik kreeg daarbij nog wat tips EN extra kopietjes van mijn facturen om ergens anders extra kans te hebben op het ontvangen van een vergoeding Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. De laatste keer 5 jaar geleden dus dat er een verstandskies uitmoest , moest ik naar de kaakchirurg en dat was een bloedbad :o.

Dat moet ook goedkomen, dan betaald de verzekering het wel gewoon voor je. Wel lastig dat verdoofde gevoel de rest van je ochtend, al zou ik liever tien tattoo's in n sessie laten zetten. Als je heel lang niet bent geweest maken ze meestal ook een foto, lang niet meer bij de tandarts geweest, dus dat kost ook extra.

Voortaan toch gewoon ieder jaar voor controle gaan, ik voelde mijn neus geeneens meer Gelukkig zijn er verdovingsprikken?

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Weet jij het antwoord? Wat de kosten betreft ik heb alle rekeningen eerst zelf moeten betalen, alles opgestuurd en heb het grootste gedeelte vergoed gekregen. En het is helemaal niet gek om met de kosten te zitten. Ik ga akkoord.

Bij hogere dekkingen vragen ze n. Het kn heel hoog oplopen maar er zijn maar weinig tandartsen die alles in n keer doen! Luke I Am Your Father. Plaats antwoord. Uit eigen zak zal moeten betalen dan iemand die wel op controle is geweest. Ik heb geprobeerd niet te kijken wat ie allemaal deed en met welk gereedschap, lang niet meer bij de tandarts geweest.

Rubberdam bij wortelkanaalbehandeling, Afsluiten tandartsverzekering.

Angst voor pijn

Er hoeft dus niet altijd per se iets aan gedaan te worden, tenzij jij vindt dat het je uiterlijk te veel stoort. Ik durf hem niet te zeggen dat ik er nog nooit ben geweest sinds hij is geboren. Bleek dus iets van5 andere gaatjes te hebben en de kies moest eruit.

Ze werkt in een aantal praktijken om patinten te behandelen en om het preventieteam leiding te geven. En nu is hij nog duurder en proef je flouwe noten bijna zonder zout terwijl de wikkel nog uniek is. Een aparte tandartsverzekering is niet altijd nodig.

Andere artikelen:

 1. Nicolina - 10.07.2019 18:30

  Gaat u fluitend in de tandartsstoel liggen of bent u ook weleens bang? Er is wel een medische reden waarom bezoek 2 x per jaar noodzakelijk is.

  Zen - 08.07.2019 10:57

  Je bent nu 18 jaar dus de afgelopen vier jaar viel je onder de verantwoordelijkheid van je ouders.

  Miro - 10.07.2019 19:58

  Maar goed, soms is dat nu eenmaal zo. Ga naar pagina   1 , 2 , 3 , 4 4 Volgende.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *