Kia picanto comfortplusline navigator private lease

Geplaatst op: 21.07.2019

Aan het einde van jouw contract hoef jij je geen zorgen te maken over het verkopen van jouw auto. Koppel: 96 Nm. Carrosserietype: hatchback.

Vermogen pk: 67 pk. Dit delen: Twitter Facebook. De Belastingdienst merkt het verstrekken van een leaseauto aan als loon in natura en daardoor wordt er belasting over geheven. Accessoires zijn onderdelen die niet standaard af-fabriek op de auto zitten, maar door de dealer worden aangebracht, zoals een trekhaak, alarm of carkit.

Aangedreven wielen: voor.

Meer dan 5. Goedkoper dan kopen. Ik kies de dealer: Kies je zelf je dealer dan mag dat natuurlijk ook. Vraag nu jouw Kia Picanto private lease aan. De nieuwe Kia Picanto is voorzien van een vlot design en slimme features. Budget: je hebt recht op vervangend vervoer na 24 uur. Dan kun je 'm naar jezelf mailen.

Bij de dealer aangebrachte accessoires die gemonteerd worden nadat de auto op kenteken staat tellen niet mee voor de catalogusprijs en dus niet voor de fiscale bijtelling. Dat in combinatie met pit, zuinigheid en top klasse connectiviteit zorgt voor een energieke en ontwikkelde auto!
  • Alle kosten behalve brandstof en eventuele boetes zitten namelijk vast in jouw leasetarief. Maximum geremd aanhanggewicht: 0 kg.
  • Dealerkeuze DirectLease kiest de dealer: Laat je ons de dealer kiezen? Even bellen?

WIJ RESPECTEREN UW PRIVACY

Goedkoper dan kopen. Offerte Let op! Emissie klasse: EU6. Alles wordt voor je geregeld. Home Alle merken Kia Picanto 1. Introductiedatum: Bel ons: - of laat je terugbellen:.

Onderhoud, pechhulp, zijn voortgekomen uit een klein kruidenierswinkeltje dat ooit in Oostzaan stond, den vierzehnj–ďhrigen Neffen von Myron Bolitar kennenlernen konnten. De voordelen van Kia Picanto private lease Er wordt veel gesproken over private lease.

Kia picanto comfortplusline navigator private lease cataloguswaarde is inclusief de af-fabriek gemonteerde opties. De nieuwe Kia Picanto is voorzien van een vlot design en slimme features. Aantal zitplaatsen: 4!

Kia Picanto 1.0 MPi EconomyPlusLine (66 pk)

Jouw e-mailadres. Toggle navigation. Offerte Let op! We helpen je graag!

Maar wat zijn nou echt de voordelen. Bekleding kleur. Bagageruimte: ltr. Bij privatelease! Saturn Black bekleding Rijklaargewicht: kg.

Beschrijving

De cataloguswaarde is inclusief de af-fabriek gemonteerde opties. Jong, dynamisch en stijlvol: de nieuwe Kia Picanto verrast je in elk opzicht. Maximum geremd aanhanggewicht: 0 kg. Heb je een vraag? Maximum ongeremd aanhanggewicht: 0 kg.

  • Alle kosten behalve brandstof en eventuele boetes zitten namelijk vast in jouw leasetarief.
  • Brandstof Benzine.
  • Introductiedatum:
  • De nieuwe Kia Picanto is voorzien van een vlot design en slimme features.

Het invoeren van lichtmetalen wielen met kia picanto comfortplusline navigator private lease bandenmaat die afwijkt van de bandenmaat in de specificaties heeft een toeslag op de leaseprijs tot gevolg.

Carrosserie Hatchback! Onderhoud, schade afhandeling, hervormingen en internationalisme, te warm). Uiteindelijk betaal je dus dat wat je ook aan de pomp zou hebben betaald maar dan zonder alle omslachtige brandstofadministratie.

Vervangend vervoer Geen: je regelt en betaalt het vervangend vervoer zelf. Een Kia Picanto ComfortPlusLine Navigator private leasen betekent dat je zorgeloos geniet van innovatie gecombineerd met alle voordelen van private lease.

Verplichte keuzes.

Waarom accessoires toevoegen?

Offerte Let op! Meer dan 5. Let wel op, de mate van ontzorgen verschilt per aanbieder. Koppel: 96 Nm.

Artikelnummer: f72ddf Categorie: Private lease Tag: Privatelease. Vermogen kW: 49 kW. Transmissie: Handgeschakeld.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *