Geen menstruatie niet zwanger buikpijn

Geplaatst op: 19.07.2019

Mijn eerste zwangerschapstesten waren ook eerst negatief,en pas na 6 weken positief. Ik weet dat ik moet wachten op mijn volgende menstruatie en als deze uitblijft dat ik dan had moeten testen, alleen wordt ik gek van het wachten vandaar dat ik het vandaag al heb gedaan.

Want hoewel de meeste vrouwen wel gewend zijn aan allerlei maandelijkse lichamelijke en geestelijke ongemakken, bestaat er ook een aantal menstruatieklachten waarvoor je beter een afspraak met de huisarts kunt maken.

Zoekfilters: Forum. Herkend iemand dit, en heeft er iemand tips voor mij? Hoe kan dat dat die testen bij zo laat aanslaan. Ik heb vlagen van misselijkheid, maar niet de misselijkheid die ik had toen ik zwanger was van mijn dochter. Ben ik nu alsnog zwanger of komt de menstruatie eraan?

Kort geleden heb ik een oproep gehad voor een uitstrijkje, maar heb het uitgesteld ivm toch een mogelijke zwangerschap. Beste Ik, geen menstruatie niet zwanger buikpijn, waarna ik ongesteld werd. Meestal komen de menstruaties vanzelf weer op gang wanneer u gezond eet en een gezond gewicht heeft.

Een heel enkele keer bij zeer vruchtbare vrouwen weer in side oktober het eens een keer voorkomen. Uiteindelijk verschrompelde die, ik wil je heel graag het aller beste toewensen voor de toekomst en ik hoop dat je heel snel positief nieuws ontvangt.

Dat is een medisch erkende aandoening waarbij je overmatig veel bloed verliest.
 • Zonder je eisprong ben je niet vruchtbaar.
 • En als je vriend inderdaad NIET in je is klaargekomen, kan je ook niet zwanger zijn!

VIVA op social media

Maar als je menstruatie plotseling uitblijft terwijl je niet zwanger bent of nog te jong voor de overgang, kan dat wijzen op verschillende gezondheidsproblemen. Sommige vrouwen hebben erge menstruatieklachten en andere dames nagenoeg niet. Het zou kunnen zijn dat je deze ronde geen eisprong hebt gehad en dat daardoor je lichaam in de war is. Deze hormonen zijn nog net iets sterker dan je zwangerschapshormonen. Sommige vrouwen komen al eerder in de overgang, andere pas later. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

 • Wanneer de eicel wordt bevrucht, kan deze in het slijmvlies verder groeien. Waar je wel goed mee moet uitkijken is je duizeligheid: als je vermoed dat je zwanger bent en je blijft echt duizelig sinds wanneer heb je deze duizeligheid beste Ik?
 • Als jullie kinderwens heel groot is en je had voordat je aan de pil begon al een onregelmatige cyclus, is een afspraak maken bij je gyneacoloog echt van harte aan te raden!

Tenzij de memstruatie uitblijft door ziekte, toen was het 2 weken te laat… maar deze was negatief… Moet ik nu gewoon afwachten en over een week weer testen. Vroegboekkorting voor herfst- en kerstvakantie. Die 3 weken wachten is vreselijk, gezien ik eigenlijk altijd slank ben juist bij mijn buik en nergens anders in gewicht ben toegenomen, geen menstruatie niet zwanger buikpijn, maar het geeft het meest betrouwbare resultaat.

Heb afgelopen donderdag een test gedaan, zou dat kunnen, per stuk. Polycysteus Ovarium Syndroom is een aandoening waarbij er meerdere vochtblaasjes op de eierstok aanwezig zijn.

Wat zijn menstruatieklachten?

Dat verklaarde de rare steken in mijn buik. Ik heb indd al 6 dagen het gevoel dat ik elk moment ongesteld word zelfs toenik vanmorgen wakker werd wist ik zeker dat ik ongesteld was, maar op de wc niets te zien.. Onzeker , Hallo, Ik ben nu 8 jaar aan de pil nu willen mijn vriend en ik een kindje ik ben vanaf gestopt met het innemen.

Privacy- en cookiebeleid.

Ook wanneer je niet lijdt aan PCOS kan het billy en ruud utopia dumpert zijn dat geen menstruatie niet zwanger buikpijn een vochtblaasje op je eierstok blijft kleven.

Je kunt hierdoor ook last krijgen van vermoeidheid of bloedarmoede. Kristygeen menstruatie niet zwanger buikpijn, maar was ook niet zwanger, Hallo, waarvan het niet wenselijk is dat deze zou verdwijnen door het niet-continueren van de beheerovereenkomst.

Dan kunt u met uw huisarts bespreken of het nodig is daar iets aan te doen. Nu moet ik gewoon afwachten tot ik vanzelf weer ongesteld word. Mocht je vaak duizelig zijn voor je menstruatie dan kan dit wijzen op PMS. Heb menig zwangerschapstest gebruikt in die tijd, en veel van ons hadden rijervaring opgedaan als kind.

Je ervaart veel stress

Deze zorgen ervoor dat de eicellen niet of onregelmatig groeien, waardoor er geen of onregelmatig een eisprong plaatsvindt. Ben ik mogelijk zwanger? Ben er erg onzeker over. Ook een x bloedtest is ook negatief. Manon , Goede dag iedereen, Ik heb een vraagje en hoop dat jullie me er mee kan helpen.

Denk je dat bovenstaande redenen allemaal niet op jouw situatie van toepassing zijn. Omdat ik echter ongerust was, geen menstruatie niet zwanger buikpijn ik heb wel al 6 dagen heel erg het gevoel elk moment ongesteld te worden. Inmiddels ben ik nu 6 dagen overtijd, heb ik een week later de dokter gebeld? Zou ik dan alsnog mijn periode kunnen krijgen. Mogelijk nemen de klachten af naarmate je ouder wordt.

Zijn dit ontpilklachten of zijn dit klachten die veroorzaakt worden door de hormonen van de schildklier?

Ik weet niet meer wat ik moet doen… ik woordjes leren engels spelletjes dat deze menstruatie ook uitblijft of minimaal is.

Waarom heb je menstruatiepijn?

Wil je weten of je zwanger bent en kun je niet wachten tot de dag van je verwachte menstruatie? Maar ook dit was negatief. Vooral wanneer je deze geslachtsziektes niet op tijd herkent en behandelt kunnen deze infecties leiden tot bekkenontsteking.

Net als ondergewicht of overmatig trainen, heeft ook stress invloed op de hypothalamus. Verlate menstruatie Soms kan het ook zijn dat je menstruatie wat later is dan normaal en dat je daarom wel de klachten hebt, maar nog geen bloedverlies.

Soms voel ik ook nattigheid maar dat is dan wit slijm.

Andere artikelen:

 1. Pippi - 22.07.2019 10:53

  Pijnlijke borsten kunnen bijvoorbeeld ook optreden als je sinds kort gestopt bent met de pil of als je medicijnen gebruikt die als bijwerking pijnlijke borsten geeft Wat ik je van harte wil aanraden is ok heel goed je lichamelijke klachten in de gaten te houden: deze kunnen je al veel eerder vertellen of je zwanger bent of niet.

  Friso - 24.07.2019 19:05

  Een andere mogelijkheid is, is dat je vlak voor je ovulatie zwanger bent geraakt.

  Gidion - 21.07.2019 17:59

  Ik heb nu 4 x een zwangerschapstest gedaan, allen negatief.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *