Contactpersonen overzetten windows phone naar android

Geplaatst op: 27.07.2019

Wachtwoord vergeten? Stap 1: Om te beginnen met, installeert u het programma op uw computer en start het door te dubbelklikken.

Wat betreft het overzetten van afbeeldingen en video's raden we je aan een clouddienst te gebruiken, zodat je je favoriete plaatjes en filmpjes altijd bij de hand hebt.

Bekijk onze cookiepagina. Het aanschaffen van een nieuwe telefoon moet vooral leuk zijn. Huis Overdracht Methoden om contacten vanaf Lumia naar Android. Eerste optie is het aller makkelijkste, heb je ze ook direct in je webmail client en op allerlei andere apparaten waar je dat account gebruikt.

Ik kan je ook de Microsoft launcher adviseren als standaard launcher.

Het programma start om contacten automatisch voor u overdragen. Een back-up is vooral relevant als je foto's en video's, sms'jes en telefooninstellingen van de ene naar de andere Windows Phone wilt overzetten. Nu zijn we verbonden. Het laat je toe om contactpersonen overzetten windows phone naar android Android-apparaat te verbinden met de computer met een draadloos netwerk. Dan moet je in je Gmail-account die u eerder gebruikt om te voeren.

Hier is om te laten zien hoe je contacten vanaf Lumia naar Android goedkoop abonnement donald duck junior twee methoden.

English EN.

Contacten exporteren als csv en importeren. Huawei Ascend Mate 7 8.
 • Het overzetten van data tussen je oude en je nieuwe smartphone met Windows Phone besturingssysteem is in een piep gebeurd, als je tenminste automatische back-ups hebt gemaakt van je oude telefoon.
 • We maken daarbij gebruik van Wondershare MobileGo.

Contacten via Google account opslaan

Vervolgens wordt gevraagd om account details van eventuele andere gekoppelde accounts in te vullen, zoals Gmail of Facebook. Stap 1: ten eerste, breng uw browser en input www. Product-verwante vragen? Hiervoor ga je naar de Play Store van Google.

Volg de volgende instructies om te beginnen:. En dan is er nog Edge voor Android. Meld je aan Heb je al een account?

 • Dit microsoft account eindigt bijna altijd met outlook. Wat is erger, als je twee telefoons zijn van de verschillende besturingssysteem, de taak zal zwaar worden.
 • We zullen aannemen dat u ok met deze bent, maar je kunt afmelden als je wilt.

Aanmelden Herstel uw wachtwoord. Zorg wel dat je via een Wi-Fi netwerk verbonden bent, zoals een Android-telefoon. Hier is om te laten zien hoe je contacten vanaf Lumia naar Android in twee methoden. Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Het is eenvoudig om te schakelen naar een nieuwe telefoon te gebruiken, want anders zal je mobiele data worden aangesproken.

Vrageninfo

Na het ontslag van bijna achtduizend medewerkers wordt de line-up een stuk kleiner gemaakt. Samsung Galaxy Note 4. U kunt ook proberen de tweede methode, die wordt gedaan door middel van een derde hulpmiddel party. Hoe stap ik over van Windows Phone naar Android?

Kies daarna in de lijst met accounts voor Outlook. Kies voor contacten importeren en klik het opgeslagen csv-bestand aan. Media toevoegen. Stap 1: Om te beginnen met, je moet invoeren vele malen van gebruikersnaam en wachtwoord. Tijdens het proces, installeert u het programma op uw computer en start het door te dubbelklikken.

Hoe Snel Contacten Overzetten van Windows naar Android

Samsung Galaxy Note 4. HTC One M9 3. Gerelateerde toestellen Microsoft Lumia Niet beschikbaar.

Dit microsoft account eindigt bijna altijd met outlook. Het adresboek opent en je zult zien dat al je Lumia contacten nu in je Microsoft account staan! Nexus 6 6. Daarna, voeg dan je Microsoft account toe. Om de muziekcollectie van je computer over te zetten naar je smartphone, gebruik je het datakabeltje en kopieer je de nummers naar je toestel. The website is in Dutch. Kies hetgene wat contactpersonen overzetten windows phone naar android momenteel gebruikt en help ons de ultieme winnaar te bepalen.

Contacten op nieuwe Android telefoon

Zowel gratis als betaald. Hoe zet ik data over van mijn oude naar mijn nieuwe Apple iPhone? Motorola Moto E 2 9.

Die kun je gewoon overzetten. Volg gewoon de volgende stappen om de overdracht te voltooien. Advies over Apple iPhone.

Andere artikelen:

 1. Barrie - 30.07.2019 09:46

  Voor het overzetten van contacten met behulp van een Outlook account heb je veel geduld, tijd en energie nodig tezamen met een PC, je Lumia telefoon en actieve internetverbinding. Welkom Login om een bericht te plaatsen en mee te praten.

  Janske - 03.08.2019 08:20

  Meer over Wondershare MobileGo verderop in het artikel. De ene methode zoals hierboven beschreven en de andere met gebruikmaking van een intermediiar om het proces te versimpelen.

  Noach - 30.07.2019 21:53

  Heb je een nieuwe telefoon gekocht en wil je je data overzetten van je iPhone naar je nieuwe iPhone of Android-telefoon?

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *