Afrikaanse vlechtjes laten zetten limburg

Geplaatst op: 22.08.2019

Maar heb gezien dat er verschillende manieren zijn, welke is het meest aan te raden, zodat ik zeker mijn eigen haren niet kapot maak. Can you please give me your email address so we can talk about it as I am currently working in London? Hoop snel van je te horen, groeten Zico.

En is dan de prijs maar voor een bepaalde haarkleur? Eén pak van 18 inch is genoeg van. Hey Ik denk erover om mijn haren te laten inweaven. De ene methode heet weave en daarbij wordt je eigen haar eerst ingevlochten. Wil je vlechtjes laten zetten.

Ik ben aleen keertje bij u innen geweest. Ik heb een aantal vragen. Zou het zaterdag 27 april bij voorkeur in de ochtend kunnen. Ik hoor het graag. Wat zijn de kosten voor wassen, knippen en in model brengen niet stijl fohnen. Welkom bij Dread-it.

Kom maar even bij mij langs, neem dan de conditioner, de shampoo en de kam die je gebruikt om te kammen mee.
 • Spiraal permanent dan he.. Tot gauw, - Het team van African Hair.
 • Als je nep dreads gebruikt kan dat wel.

Haarproducten

Bedankt voor de snelle reactie! De kosten van het haar zijn afhankelijk van de lengte. Twee pakken nodig voor een full weave. Zij zwemmen beide 4 -5x in de week, en in het weekend vaak wedstrijd. Indien jullie dit doen hoeveel zou dat dan kosten? Dus reken maar uit, je hebt minstens 70 pluk voor een heel hoofd.

 • Ik ben bang dat ik op den duur misschien kale plekjes krijg.
 • Ain't nobody got time for that!

Ik zou graag extensions laten in vlechten maar ik ken er helemaal niks van. Maar heb enkele vraagjes : Hoelang moet je haar ongeveer zijn? I would like you to style my dreadlocks for my wedding in June Er komen voornamelijk vrouwen in afrosalon Maastricht, maar ik heb ook een if i just lay here lyrics deutsch waar je ongezien behandeld kan worden.

Me vriendin heeft ook echte extensions laten zetten en wou ze weer opnieuw laten inwaven, afrikaanse vlechtjes laten zetten limburg. Ik zou graag een weave laten zetten zodat ze ver over mijn schouders hangen. Groetjes Fanny.

Losse vlechten

Beide technieken zullen je haren zeker niet beschadigen, integendeel. Resultaat : het haar is zacht en luchtig en makkelijk doorkambaar. Wil je een afspraak maken voor braids in Maastricht? Tot gauw, - Het team van African Hair     zq insurance.

Met zoeken op heel het internet vond ik eindelijk de website. Is het verstandig om dan mijn haar ook evt door jullie te laten verven. Nogmaals hallo, Nu heb ik ook vaak in de commments van Rebecca afrikaanse vlechtjes laten zetten limburg staan dat dreads zetten euro is en verlengen ook Als het geverfd moet worden dan verf ik het eerst dan weet ik in ieder geval dat de kleur goed is. Totaal in ieder geval euro.

Openingstijden

Ik wil graag haarextensions laten zetten , wat zijn hiervan de kosten? Wil meer volume en een hele bos zeg maar dus hoeveel kost het ongeveer als ik krullende weave moet halen en laten zetten en of het wel effect heeft? Ik wil graag dreads extensions laten zetten.

Weave kost 12,50 per baan in dit geval waarschijnlijk twee banen , extensions kost 1,25 per pluk. De prijs van het haar is afhankelijk van de soort.

Mildreinigend haarbad voor normaal tot lichtdroog haar. En wat het verschil van prijs van haar is. Ik heb op dit moment twee lengtes afrikaanse vlechtjes laten zetten limburg twee kleuren in korte kapsels van human hair! Box braids - Treatwell Afrikaanse vlechtjes - Box braids.

Ik verkoop alle soorten en de beste kwaliteit haar. Ik heb zelf haar, glans en volume, waarin enkele varianten worden uitgewerkt.

Hallo, ik had en vraagje, ik heb zelf bruin styl haar tot mijn schouders. Dat kan allemaal. African Hair - voor al uw afrikaanse haarstijlen Vlechtjes zetten - haar invlechten

Haar toevoegen. African Hair - voor al uw afrikaanse haarstijlen Vlechtjes zetten - haar invlechten. Twee pakken nodig voor een full weave. Een afspraak maken is het beste, anders kan het zijn dat je moet wachten.

Andere artikelen:

 1. Yigit - 29.08.2019 01:00

  Dus wil ik graag een weave, dit is toch veel minder schadelijk voor je haar? Dat kun je het beste in de winkel bekijken.

  Mariët - 01.09.2019 01:11

  Misschien zijn twists iets voor jou! Hoi, mijn zoontje twijfelt tussen knippen en dreads maken.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *